Χριστίνα Μαραγκόζη για το θάνατο του πατέρα της: “Έφυγε μέσα στα χέρια μου. Άκουσα την τελευταία του πνοή”

Δύσκολες ώρες περνά η Χριστίνα Μαραγκόζη καθώς πολύ πρόσφατα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας. «Συναντιόμαστε σε μια δύσκολη προσωπική μου στιγμή, γιατί πριν μερικές μέρες έχασα τον μπαμπά μου. Έφυγε μέσα στα χέρια μου. Άκουσα την τελευταία του πνοή… Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως. Πλέον όλα θα είναι διαφορετικά, γιατί έχασα ένα σημαντικό κομμάτι της ύπαρξής μου. Ξέρω ότι πρέπει να σταθώ στα πόδια μου γιατί η ζωή συνεχίζεται, αλλά ακόμα είναι νωρίς» αναφέρει η τραγουδίστρια στο περιδοικό People, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η τραγουδίστρια με το σύζυγό της, Θάνο, και την κόρη τους, Εβίτα, είχαν φωτογραφηθεί όλοι μαζί στη Βουλιαγμένη για το περιοδικό επιβεβαιώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Χαίρομαι την οικογένειά μου, θεωρώ πως είναι ό,τι πιο σημαντικό για έναν άνθρωπο. Για μένα ήταν σκοπός ζωής και σ’ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός πως μεγάλωσα σε μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Είμαι πολύ χαρούμενη που με βοήθησε ο Θεός και μπόρεσα να βρω τον άνθρωπό μου και να κάνω παιδί. Ήταν επιλογή ζωής, και μάλιστα δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να γεννηθεί η κόρη μου» εκμυστηρεύεται η τραγουδίστρια.

Έπειτα από αρκετές προσπάθειες κατάφερε να κρατήσει αγκαλιά τη μοναχοκόρη της, ενώ αμέσως σβήστηκαν από τη σκέψη της οι δυσκολίες που πέρασε πριν μείνει έγκυος. «Προσπάθησα πάρα πολύ και γι’ αυτό τα κατάφερα, αλλά όλο αυτό το δύσκολο κομμάτι το έχω αφήσει πίσω. Είμαι πεισματάρα και οι δυσκολίες με κάνουν πολύ πιο δυνατή. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που απογοητεύομαι, αλλά δεν το βάζω κάτω. Όταν την κράτησα στην αγκαλιά μου, δεν το πίστευα πως είναι δική μου. Δεν μπορώ να σ’ το περιγράψω με λέξεις. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλα παιδιά».

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν να κάνουν συζητήσεις γύρω από διάφορα θέματα. «Περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Πλέον είμαστε σαν φίλες και μιλάμε για το καθετί. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να γίνω μητέρα και να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά της χωρίς να έχω βοήθεια. Είμαι υπερπροστευτική μαζί της, ειδικά όταν με τον μπαμπά της κάνουν extremeσπορ» λέει η Χριστίνα.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More