David Arquette: Ο πρώην σύζυγος της Courteney Cox ντύθηκε ξανά γαμπρός! Φωτογραφίες

Την κουλούρα έβαλε για δεύτερη φορά ο David Arquette. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην σύζυγός της Courteney Cox, παντρεύτηκε την σύντροφό του και μητέρα του 11 μηνών γιου του Charlie, την δημοσιογράφο Christina McLarty την Κυριακή.


Ο κομψός γαμπρός David Arquette


Η Christina McLarty με το εντυπωσιακό νυφικό της


H πίσω όψη του νυφικού με τις λεπτομέρειες από δαντέλα.

Ο μικρός του γιος, η κόρη του ηθοποιού από τον γάμο του με την Courtney Cox, Coco αλλά και η βραβευμένη με Όσκαρ αδερφή του, Patricia ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους που παρακολούθησαν την τελετή και γιόρτασαν τον γάμο του ζευγαριού μέχρι αργά τη νύχτα, σε αίθουσα δεξιώδεων του Los Angeles.


Η 10 ετών Coco με ένα κομψό φόρεμα στο πλευρό του πατέρα της.


Η Patricia Arquette έδωσε το “παρών” στην τελετή.


Θεία και ανηψιά πέρασαν μαζί αρκετό χρόνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Το ζευγάρι είχε αραββωνιαστεί τον Ιούλιο του 2014 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Λίγο μετά τον αραββώνα τους ένας δημόσιος καυγάς στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν φήμες για σύννεφα στην σχέση τους. Ο David Arquette είχε διαψεύσει τότε τις φήμες, αποδίδοντας τον καυγά στην εξοντωτική κούραση που τους είχαν προκαλέσει τα ξενύχτια μετά την γέννηση του γιου τους.

Τέλος καλό, όλα καλά και ο ηθοποιός πρόλαβε να χορέψει πρώτος τον χορό του Ησαΐα, καθώς και η πρώην σύζυγός του Courteney Cox, φημολογείται ότι μέσα στο 2015 θα παντρευτεί με τον μουσικό αραββωνιαστικό της Johnny McDaid.


Η Courteney Cox με τον αραββωνιαστικό της.

Read More

And More