Η πλάκα του Δημήτρη Μακαλιά που τους έκανε όλους να πιστέψουν ότι έχει παντρευτεί!

Μία πλάκα την ώρα της εκπομπής ήταν αρκετή για να αρχίσουν τα δημοσιεύματα ότι ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη παντρεύτηκαν! Το “μυστικό γάμο” τους αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου η Kατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του Epsilon έδωσε πάσα στον ηθοποιό για να παρουσιάσει ένα θέμα σχετικό με γάμους και του είπε “να ζήσετε”.

Εκείνος απάντησε με πολύ χιούμορ ότι ήταν ένας γάμος που έγινε σε κλειστό κύκλο, με λίγους καλεσμένους. Φυσικά, έκανε πλάκα! Όλο το πάνελ ξέσπασε σε γέλια και στη συνεχεια έπαιξε το θέμα που προλόγισε.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Δημήτρη και μας διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση που κυκλοφόρησε λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής! Το ζευγάρι αν και είναι πολύ ερωτευμένο φαίνεται πως δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

“Όλα είναι μια χαρά και σίγουρα αν υπάρξει κάτι όμορφο και θετικό πιστεύω ότι θα μιλήσω ο ίδιος, δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται κανείς”, είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του στο TLIFE o Δημήτρης.

Και έτσι μάλλον θα γίνει, όταν έρθει εκείνη η ώρα! Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί 1,5 χρόνο περίπου και ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Read More

And More