Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης της και δηλώνει πως ονειρεύεται το γάμο της!

Φέτος την απολαμβάνουμε στο “Καλοκαίρι παντού” και αναμφίβολα είναι η χρονιά της. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που δηλώνει ερωτευμένη και χαρούμενη αυτό το καλοκαίρι.
Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, μιλά στην Real Life και αποκαλύπτει πως ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ο έρωτας της ζωής της. “Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νομίζω πως αγαπώ τόσο πολύ κάποιον, που είμαι τόσο ερωτευμένη. Στη συγκεκριμένη σχέση έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί. Είναι ένα συναίσθημα παραπάνω από ό,τι έχω νιώσει μέχρι τώρα και χαίρομαι για αυτό. Είναι όμορφο να νοιάζεσαι για κάποιον. Είναι πρωτόγνωρο και νιώθω πλήρης”, εξομολογείται και προσθέτει: “Σίγουρα έχω πληγωθεί (σ.σ. στο παρελθόν) αλλά όλα είναι για καλό. Μπορεί να έρχονταν λάθος άνθρωποι στη ζωή μου και να με προετοίμαζαν γι’ αυτό που βιώνω τώρα”.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρει πως είναι πολύ ξεχωριστή εμπειρία για εκείνη ότι μένει στο ίδιο σπίτι με τον καλό της και αποκαλύπτει πως είναι ζηλιάρα, αλλά και παραδοσιακή γυναίκα που θέλει να φροντίζει τον άντρα της.
Για το ενδεχόμενο ενός γάμου, λέει: “Όσο μεγαλώνω τον ονειρεύομαι και διαφορετικό. Έχει αλλάξει η θεωρεία μου και πλέον δεν θα ήθελα να είναι ένα κοσμικό γεγονός, ούτε εγώ να φοράω ένα μακρύ νυφικό”.
Τέλος, για τις σχέσεις της με την Μαρία Ηλιάκη και τα δημοσιεύματα που της ήθελαν να έχουν παρεξηγηθεί αναφέρει: “Η Μαρία υπήρξε ίσως η πιο σημαντική συνεργάτιδά μου και πετύχαμε κάτι πολύ όμορφο τηλεοπτικά γιατί είναι πολύ δύσκολη η συνύπαρξη δυο γυναικών. Εμείς το πετύχαμε για 4 χρόνια. Της εύχομαι από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο!”

Read More

And More