Ψήφισε το αγαπημένο σου look της Ζέτας Μακρυπούλια στο Just The 2 Of Us!

Tο Just The 2 of Us έφτασε στο τέλος του και οφείλουμε να παραδεχτούμε οτι στιλιστικά είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού κάθε εβδομάδα ανυπομονούσαμε να δούμε την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια και καμία φορά δεν μας απογοήτευσε.

Γιατί λοιπόν να μην θυμηθούμε μαζί όλα της τα looks-όλα με την επιμέλεια του προσωπικού της στιλίστα Γιώργου Σεγρεδάκη-στα τελευταία 12live;

Πάμε να τα δούμε και να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας!

Look 1
/
Για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του show επέλεξε μια μαύρη ασύμμετρη φούστα Peter Pilotto κι ένα bustier Band of Outsideres από την boutique Εnny di Μοnaco. Oλοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες Casadei, και κοσμήματα του οίκου Φανουράκης.

Look 2
/
Στο 2ο live επέλεξε να φορέσει μια ένα μακρύ, κοραλί φόρεμα Roland Mouret. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Christian Louboutin και ολοκλήρωσε το lοοκ της με εντυπωσιακά κοσμήματα του οίκου Αποστόλου.

Look 3
/
Στο 3ο live φόρεσε ένα κίτρινο column dress του οίκου Giambattista Valli. Το ταίριαξε με δαχτυλίδια του οίκου Αποστόλου και Christian Louboutin, nude γόβες.

Look 4
/
Στο 4ο live εμφανίστηκε με ένα κόκκινο floral φόρεμα με την υπογραφή των Dolce & Gabbana. Το συνδύασε με δαχτυλίδια Lito και ολοκλήρωσε το outfit της με γόβες Casadei.

Look 5
/
Για την εμφάνισή της στο 5ο live του Just The 2 f Us επέλεξε ένα φόρεμα του γαλλικού οίκου Balmain από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2014, από το κατάστημα Enny Monaco και τo συνδύασε με κοσμήματα Danelian και peep toes Alexander MQueen από το κατάστημα Καλογήρου.

Look 6
/
Στο 6ο live φόρεσε ένα maxi φόρεμα με έναν ώμο σε έντονη cobalt-blue απόχρωση του οίκου Maison Rabih Kayrouz και το ταίριαξε με κοσμήματα του οίκου Φανουράκη και Christian Loubοutin γόβες.

Look 7
/
Στο 7ο live εμφανίστηκε με ένα με ένα baby blue φόρεμα του οίκου Balmain και το συνδύασε με nude γόβες Christian Louboutin και κοσμήματα του οίκου Danelian.

Look 8
/
Για την εμφάνιση της στο 8ο live επέλεξε ένα παντελόνι με λεπτομέρειες από μεταλλικούς σταυρούς και top απο metal mesh του ιταλικού οίκου Versace. Τα συνδύασε με φαρδιά bracelets σχεδιασμένα από τον Απόστολο Μητρόπουλο και ολοκλήρωσε το σύνολο της με πέδιλα Saint Laurent.

Look 9
/
Για το 9ο live επέλεξε ένα vintage μπούστο του οίκου Worth που το συνδύασε με μια φούστα κεντημένη στο χέρι με ημιπολύτιμους λίθους και μια τουνίκ από ολομέταξη μουσελίνα, με την υπογραφή της εταιρείας Haute Hippie. Τα συνδύασε με κοσμήματα Angelo Di Spirito Rosa και ολοκλήρωσε το look της με πέδιλα Αquazurra.

Look 10
/
Για την εμφάνιση της στο 10o live επέλεξε μια strapless τουαλέτα Dolce & Gabbana, που τη συνδύασε με μια μεταλλική ζώνη απο νομίσματα και κρύσταλλα Swarovski. Ολοκλήρωσε το outfit της με κοσμήματα του οίκου Vourakis και πέδιλα Saint Laurent.

Look 11
/
Το look που επέλεξε για τον ημιτελικό του Just The 2 Of Us είχε την υπογραφή τριών διαφορετικών οίκων. Το πουκάμισο ήταν Ηautte Hippie ,από μέσα ένα body του οίκου Dolce & Gabbana και τα συνδύασε με μια φούστα της εταιρείας Ohne Titel. Ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα του οίκου Danelian και ασπρόμαυρες peeptoes Casadei.

Look 12
/
Για τη βραδιά του τελικού επέλεξε ένα φόρεμα σε μεταλλική απόχρωση του σχεδιαστικού διδύμου Deux Hommes. Το συνδύασε με κοσμήματα Vourakis και ολοκλήρωσε το look της με σανδάλια Sergio Rossi.

Read More

And More