Άγρια κόντρα ανάμεσα στον Elton John και τους Dolce & Gabbana – Οι δηλώσεις για τα παιδιά των ομοφυλόφιλων άναψαν φωτιά!

Μια κόντρα άνευ προηγουμένου ξέσπασε ανάμεσα στον Sir Elton John και το διάσημο δίδυμο των σχεδιαστών “Dolce & Gabbana”. Μετά τη συνέντευξη του Stefano Gabbana και του Domenico Dolce στο ιταλικό περιοδικό Panorama και τις δηλώσεις για τα παιδιά των ομοφυλόφιλων, το ίντερνετ πήρε… φωτιά.
Μιλώντας για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την επιλογή τους να υιοθετήσουν ή να αποκτήσουν παιδιά (με παρένθετη μητέρα), οι δυο σχεδιαστές είπαν: “Είμαστε αντίθετοι σε υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους” και συνέχισαν: “Η μόνη οικογένεια είναι η παραδοσιακή. Δεν θέλουμε “χημικούς” απογόνους, τα “συνθετικά” παιδιά, οι “νοικιασμένες” μήτρες και η επιλογή από έναν κατάλογο”.

Αυτές οι δηλώσεις -που δεν ήταν κάτι νέο για τους σχεδιαστές, αφού και στο παρελθόν είχαν αποκαλύψει πως παρόλο που ήθελαν παιδί, θεωρούσαν λάθος να το αφήσουν να μεγαλώσει σε μια οικογένεια με δύο ομοφυλόφιλους γονείς – προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς που έγιναν έξαλλοι με τις δηλώσεις ήταν και ο Elton John. Ο γνωστός τραγουδιστής που είναι παντρεμένος με τον 52χρονο David και μεγαλώνουν τα δύο παιδιά που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, ενοχλήθηκε πολύ με τις δηλώσεις των σχεδιαστών.
“Πώς τολμάτε να αναφέρεστε στα όμορφα παιδιά μου ως “συνθετικά”; Και ντροπή σας να κουνάτε επικριτικά το δάχτυλο σας στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ένα θαύμα που επέτρεψε σε πλήθος ανθρώπων που αγαπιούνται, ομοφυλόφιλους και straight, να εκπληρώσουν το όνειρό τους να κάνουν παιδιά” και αποκάλυψε πως δεν θα φορέσει ξανά “Dolce & Gabbana”, ζητώντας απ[ό τους φίλους του να μποϊκοτάρουν τον γνωστό οίκο μόδας.

Read More

And More