Άντα Λιβιτσάνου: Όλα όσα έγιναν στο μυστικό γάμο της στη Σαρωνίδα! Φωτογραφίες

Ρομαντισμός και ροκ στοιχεία σε ένα γάμο που οργανώθηκε μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες και… τον γνώριζαν ελάχιστοι. Ο λόγος για την όμορφη Άντα Λιβιτσάνου που έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε τον καλό της σε στενό κύκλο με λίγους φίλους σε ένα εκκλησάκι στη Σαρωνίδα!
Το τοπίο μαγευτικό, οι καλεσμένοι… λίγοι και καλοί και η νύφη… εντυπωσιακή μέσα στην απλότητά της. “Όλα έγιναν όπως τα φανταζόταν εκείνη”, αποκαλύπτει στο TLIFE ο σχεδιαστής των Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος που σχεδίασε το νυφικό της Άντας σε ρομαντικό ύφος και στυλ 80’s.

Πρόβα νυφικού με τον Δημήτρη Στρέπκο
“Η Άντα έχει φορέσει πολλές φορές νυφικές δημιουργίες των Celebrity Skin στην πασαρέλα. Έχει δοκιμάσει εντυπωσιακά νυφικά με πολύτιμες πέτρες, αλλά τώρα ήθελε κάτι διαφορετικό. Έτσι σχεδιάσαμε ένα ρομαντικό νυφικό, λευκό, two pieces με crop top με δαντέλα χειροποίητη και φουσκωτά μανίκια και μια μακριά φούστα μουσελίνα με πολλές στρώσεις”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Όσο για τις ετοιμασίες του γάμου; Αυτές έγιναν με τη βοήθεια των αγαπημένων της προσώπων και της οικογένειάς της. Τα φαγητά ετοιμάστηκαν από την μητέρα της, τα ποτά από την αδελφή της και τα γλυκά από το Ada’s Little Kitchen που διατηρεί με τον σύντροφό της και νυν σύζυγό της Στάθη στη Γλυφάδα.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής (γύρω στις 11 το πρωί) φορώντας το νυφικό της, λουλούδια στα μαλλιά και all star παπούτσια, έφυγε με τον μπαμπά της για το εκκλησάκι στη Σαρωνίδα. Στο μυστήριο βρέθηκαν 20 άτομα και ακολούθησε ένα prive τραπέζι για τους συγγενείς και το απόγευμα έγινε το μεγάλο party του γάμου της στο σπίτι της. Εκεί βρέθηκαν γύρω στα 50 άτομα, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα που τις έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους για το μεγάλο βήμα, με το γλέντι να κρατά ως τα ξημερώματα.

“Είμαι πολύ συγκινημένη. Γιατί όλα έγιναν πιο όμορφα από όσα είχα φανταστεί. Εύχομαι άπειρη υπερφανταστικη υπέρ γαλαξιακή αγάπη σε όλους. Ευχαριστώ τον μοναδικό @renospolitis για τα τέλεια μαλλάκια και το μαγικό make up και τον @celebrityskinstrepkos επειδή με έκανε τη πιο μαγική Wendy του κόσμου (η τουλάχιστον έτσι πιστεύω) αγάπη ΟΛΟΥΘΕ

Υ.Γ. Εάν παντρεύεστε λουλουδάκια από το dames des fleurs”, έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Facebook.

Και κάπως έτσι, σαν πρωταγωνίστρια σε παραμύθι η Άντα μπήκε στο club των παντρεμένων! Μην ξεχνάς ότι η ίδια είχε αποκαλύψει στο TLIFE πώς ήθελε να παντρευτεί και ο γάμος της έμοιαζε με… fairytale!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More