“10η Εντολή”: Δικαιώθηκε ο Πάνος Κοκκινόπουλος για το επεισόδιο της Σαντορίνης!

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν εναντίον του με αιτία ένα συγκεκριμένο επεισόδιο της “10ης Εντολής”.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος στο πλαίσιο της γνωστής σειράς που βγάζει φέτος στον αέρα μέσα από τον Alpha, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το έγκλημα που διαπράχθηκε πριν από περίπου επτά χρόνια στην Σαντορίνη και το οποίο είχε σοκάρει την κοινή γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, μία 24χρονη δασκάλα βρήκε φρικτό θάνατο όταν ο σύζυγος της την αποκεφάλισε και κατόπιν περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους της Σαντορίνης.

Οι συγγενείς της άτυχης αυτής κοπέλας, λοιπόν, όταν πληροφορήθηκαν πως η σειρά «10η Εντολή» θα ασχολιόταν με την υπόθεση αυτή, έσπευσαν κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την απαγόρευση του συγκεκριμένου επεισοδίου αυτού.

Τι έγινε τελικά; Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε και είναι υπέρ του Πάνου Κοκκινόπουλου, ο οποίος δήλωσε σήμερα χαρακτηριστικά στη κάμερα του “Happy Day”:
«Τελευταία μας είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα, οι συγγενείς της κοπέλας από τη Σαντορίνη, και βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου που μας δικαιώνει απόλυτα. Η απόφαση λέει ότι αυτό που κάνουμε είναι ένα έργο τέχνης, ότι ο δημιουργός έχει το δικαίωμα να παίρνει μια ιστορία που είναι διάσημη και να την παραλάσει όπως θέλει αυτός και νομίζω ότι είναι πολύ καλό ως δεδικασμένο».

Read More

And More