Δήμητρα Ματσούκα: Κομψή και με ανεβασμένη διάθεση στο Ωδείο Αθηνών!

Μπορεί οι παραστάσεις της “Έντα Γκάμπλερ” να έχουν ολοκληρωθεί από τις 17 Μαΐου, αλλά η Δήμητρα Ματσούκα, η πρωταγωνίστρια της εν λόγω παράστασης, δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει τον σκηνοθέτη της Κωνσταντίνο Ρήγο στην επόμενη δουλειά του. Γι’ αυτό το λόγο έδωσε το δικό της… γοητευτικό “παρών” στην διοργάνωση “Το Όνειρο – Il sogno” που σκηνοθέτησε ο πολυπράγμων καλλιτέχνης και παρουσιάστηκε στον χώρο του Ωδείου Αθηνών.

Εξάλλου όπως έχει δηλώσει η ίδια για την μεταξύ τους σχέση σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο: “Είναι ο σκηνοθέτης μου! Κι εγώ η μούσα του! Ακόμα κι αν δεν το έχει καταλάβει…. Είμαι δεμένη με το ταλέντο και την περίεργη ιδιοσυγκρασία του. Ακόμα και με τις κακές του στιγμές κατά βάθος διασκεδάζω. Με εξιτάρουν οι παραξενιές του, νομίζω κι αυτόν οι δικές μου -ακόμα κι αν εγώ τις κρύβω κάτω από το ευρύτερο φάσμα μιας κάποιας “ευαισθησίας””

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε με casual look στην ετήσια διοργάνωση που ενώνει την μόδα και την όπερα. Στην φετινή διοργάνωση ο Κωνσταντίνος Ρήγος ανέλαβε να σκηνοθετήσει και να επιμεληθεί την κίνηση στην επίδειξη μόδας της πασίγνωστης σχεδιάστριας μόδας Λουκίας.


Στιγμιότυπο απο το φινάλε της βραδιάς με τον σκηνοθέτη και την σχεδιάστρια μόδας στην σκηνή.

Για τις δημιουργίες της η Λουκία εμπνεύστηκε από άριες και αποσπάσματα των Ντβόρζακ, Μπερλιόζ, Μασνέ, Ραχμάνινοφ, Λέχαρ, Οφενμπαχ, Πουτσίνι, Ντονιτσέτι και ο Κωνσταντίνος Ρήγος έδωσε την δική του σφραγίδα στην βραδιά. Η Δήμητρα Ματσούκα παρακολούθησε το ιδιαίτερο fashion show από τις πρώτες σειρές έχοντας στην συντροφιά της τον Διονύση Φωτόπουλο αλλά και την Κάτια Δανδουλάκη.


Δήμητρα Ματσούκα – Διονύσης Φωτόπουλος – Κάτια Δανδουλάκη.


Μαζί με τον Κωνσταντίνο Ρήγο και τη Λουκία μετά την ολοκλήρωση της επίδειξης μόδας.

Read More

And More