Tα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το show του Tom Ford στο Λος Άντζελες

To Λος Άντζελες μόλις πήρε μέρος στη δράση της εβδομάδα μόδας, φιλοξενώντας το show του Tom Ford, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς τα βραβεία Όσκαρ άλλαξαν τα τυπικά σχέδια του σχεδιαστή να δείχνει στο Λονδίνο. Σε ένα διάδρομο στρωμένο με ροδοπέταλα και μπροστά σε ένα ακροατήριο που περιλάμβανε celebrities όπως η Julianne Moore, η Amy Adams, η Olivia Munn, και η Rose Huntington-Whiteley, η δράση άρχισε να ξετυλίγεται…

/
Υπήρχε πολύ denim! Φούστες με μήκος μέχρι το γόνατο, παντελόνια, όπου το τζιν εμφανιζόταν στο ψηλότερο μέρος του ποδιού, και jackets στολισμένα με leopard prints.

/
Και υπήρχε πολύ leopard! Είναι πραγματικά το neutral που ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα και ο Ford το χρησιμοποίησε γενναιόδωρα.

/
Εντάξει, και κάτι τελευταίο: τόσο πολλά κρόσσια! Φαίνεται πως η μεγάλη τάση της άνοιξης θα παραμείνει! Υπήρχαν κρόσσια στα σακάκια, στις φούστες, και πάνω σε ο,τιδήποτε.

/
Και τέλος σίγουρα υπήρχαν κομμάτια υποψήφια για τα Όσκαρ. Δεδομένου ότι το show ήταν στο Λος Άντζελες και τα Όσκαρ είναι σήμερα το βράδυ, δεν είναι καθόλου απίθανο κάποια celeb να φορέσει κάτι κατ ‘ευθείαν από το catwalk.

Read More

And More