Νανά 30 – Η αγάπη όλα τα μπορεί!

Με το αγόρι μου γνωριζόμασταν από μικρά. Με περνάει 8 χρόνια. Κι ένα καλοκαίρι… βλέπω μήνυμά του στο κινητό ότι θέλει να βρεθούμε. Έτσι άρχισαν όλα…
Νιώθω πως ήταν κάτι γραφτό γιατί πάντα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον έβλεπα μπροστά μου και πάντα έπαιζε κάποιο ρόλο.
Περάσαμε και περνάμε δύσκολες καταστάσεις, καθώς η μαμά μου ενώ τον συμπαθούσε, μόλις έμαθε πως είμαστε μαζί τον αντιπάθησε.
Κι αυτό γιατί κάποιοι καλοθελητές της είπαν πολλές ανακρίβειες.. Όμως, εκείνος έμεινε!
Κι ένα πρωί, ήρθε με πήρε και με πήγε σε ένα εκκλησάκι όπου μου έκανε πρόταση γάμου. Ήταν πολύ συγκινητικό.
Και τώρα είμαστε μαζί -με προσοχή βέβαια- για να μην μάθει τίποτα η μαμά μου πάλι.
Όμως αν η αγάπη δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες, τότε ποιος μπορεί..?!
“Η αγάπη όλα τα μπορεί”… που λέει και το τραγούδι!!
Νανά

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Από το 2001 είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 13 χρόνια. Πάντα ήταν αρκετά πιεστική απέναντί μου κυρίως ως προς το πόσες ώρες λείπω από το σπίτι, που είμαι και με ποιους. Είμαι δημόσιος υπάλληλος και κάποιες φορές είναι απαραίτητες οι διανυκτερεύσεις σε άλλες πόλεις. Κάθε φορά που ανακύπτει αυτή η ανάγκη γίνεται μεγάλη φασαρία. Ζητά να παραβώ/να αρνηθώ τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα ή επιμένει να έρθει μαζί μου κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα απέναντι στους συναδέλφους μου. Έντονη είναι η αντίδρασή της όταν υπάρχουν γυναίκες συνάδελφοι στα ταξίδια, που δεν ξεπερνούν τις περισσότερες φορές τη μια διανυκτέρευση. Ρωτάει πάντα με ποιον μιλάω στο τηλέφωνο. Εδώ και τρεις μήνες αισθάνομαι ότι βρίσκομαι ”υπό αυστηρή επιτήρηση”. Δεν έχω δώσει δικαιώματα, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω και έως τώρα το ανέχομαι. Είμαι μοναχοπαίδι με αποτέλεσμα να πρέπει να λογοδοτώ και στους γονείς μου. Τι μπορώ να κάνω; Τα τελευταία δύο χρόνια έχω σχέση με μια εξαιρετική (υψηλού μορφωτικού επιπέδου και πολύ έξυπνη σε βαθμό επικίνδυνο) κοπέλα που με κάνει να νιώθω πολύ καλά μαζί της, αλλά πολλές φορές την ταλαιπωρώ μιας και αλλάζω συχνά το πρόγραμμά μου, κ.α. Αισθάνομαι άσχημα που το κάνω, έχω προσπαθήσει να σταματήσω μαζί της, αλλά αυτή το μόνο που ζητάει είναι να είμαστε μαζί και να έχουμε μια αρμονική σχέση. Ξέρει ότι είμαι παντρεμένος. Όχι ότι τη γυναίκα μου δεν την αγαπάω, αλλά εάν είχα γνωρίσει την άλλη νωρίτερα θα είχα μια πολλή ήρεμη ζωή με εξαιρετικές προοπτικές. Μιλάμε για φοβερό άνθρωπο. Όλοι όσοι συνεργάζονται μαζί της μιλάνε για ”αστέρι” (ο όρος αυτός δεν είναι δικός μου, αυτοί τον χρησιμοποιούν).

  2. για “Θόδωρο”: δε γνωριζόμαστε, αλλά η ιστορία σου με προβλημάτισε. Ακροβατείς σε τεντωμένο σκοινί. Εννοώ ότι οι επιλογές σου ίσως τελικά πληγώσουν όχι μόνο εσένα αλλά και ανθρώπους που σε αγαπούν…Καλή τύχη

  3. προς θόδωρο.Η γυναίκα σου προφανώς έχει κάποιες υποψίες και ζηλεύει.Πρέπει να διαλέξεις.Έχεις 2 παιδιά.Μην τα πληγώνεις.

  4. ΠΡΟΣ ΘΟΔΩΡΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ….ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΓΑΠΗ!!!!!!

  5. Ειναι τουλαχιστον μηδενιστικο να αφοριζουμε εναν ζωντανο ανθρωπο που αισθανεται να μοιραζεται στα 2!!μου συμβαινει,ειναι δυσκολο μεχρι απελπισιας αλλα δεν οριζεται!!!φιλικα

  6. Προς Νανά (γιατί όλοι με τον Θόδωρο ασχολείστε) αν δεν την έχεις ανάγκη την μαμά από θέμα οικονομικό τότε μην κολλάς,πες της το.Θα σε πονέσει τον πρώτο καιρό που δεν θα σου μιλάει,αλλά με τον καιρό θα το χωνέψει,και θα τον αποδεχτεί.Κακά τα ψέματα,που θα πάει αυτή η βαλίτσα;Δεν θα το μάθει κάποια στιγμή; ʼμα το μάθει μόνη της θα είναι χειρότερα,πίστεψέ με!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More