Ποια… αστέρια από το παρελθόν θα λάμψουν ξανά στο “Dancing” αυτής της Κυριακής;

Μία λάμψη από το παρελθόν θα πλημμυρίσει αυτή την Κυριακή την σκηνή του “Dancing with the stars” ! Βλέπετε, οι Αντεννικοί, αποφάσισαν να μας προσφέρουν αυτή την εβδομάδα μία… ποικιλία από “Dancing”, συνδυάζοντας με τους φετινούς παίκτες, πολλές εμφανίσεις παικτών από όλες τις προηγούμενες τηλεοπτικές εκδόσεις του σόου, ακόμα και από το “Dancing on ice”.

Μοναδικές εκπλήξεις, λοιπόν, αγαπημένη μουσική, δημοφιλείς guests και φυσικά πολύ χορό, φέρνει για τους τηλεθεατές το 12ο Live ή αλλιώς ο προημιτελικός του “Dancing”, αυτή την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Στην πρώτη τους εμφάνιση οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν DISCO, κάτω από τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών. Στη δεύτερη όμως, συναγωνίζονται στο DANCING TRIO! Αυτό σημαίνει πως τη χορογραφία θα αποτελούν 3 άτομα!

Και κάπου εδώ ξεκινούν οι εκπλήξεις ! Και τι εννοώ μ ΄αυτό; Θα παρακολουθήσετε τον Νίκο Αναδιώτη μαζί με την Αναστασία και Νάντια Μπουλέ, τη Λάουρα Νάργες μαζί με τον Γιάννη και τον Κώστα Μαρτάκη- που θα τραγουδήσει και το νέο του hit-, τον Ηλία Βρεττό μαζί με την Κλώντια – Άννα και την Ευγενία Μανωλίδου, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Παύλο και τη Ματθίλδη Μαγγίρα!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ ! Αγαπημένοι guests από προηγούμενα “Dancing” θα λάμψουν στη σκηνή του σόου. Η Αγγελική Ηλιάδη θα χορέψει το νέο της τραγούδι, η Νατάσα Καλογρίδη θα ξαναδοκιμάσει τις χορευτικές της ικανότητες , ενώ η Χριστίνα Παππά θα αποδείξει πως μπορεί να χορέψει το ίδιο καλά στο παρκέ όσο και στον πάγο!

Read More

And More