Κάτια Ζυγούλη: Με ποιον γνωστό παρουσιαστή συναντήθηκε λίγες μέρες πριν από το φετινό Madwalk;

Όλο και πιο κοντά βρισκόμαστε στην διεξαγωγή του Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project και η Κάτια Ζυγούλη, η φετινή παρουσιάστρια του αγαπημένου event, βρίσκεται σε πυρετώδη προετοιμασία. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτής το πανέμορφο μοντέλο κάνει back to back φωτογραφίσεις (δες εδώ περισσότερα) ενώ σήμερα συναντήθηκε και με τον Θέμη Γεωργαντά, τον οικοδεσπότη της εκπομπής του MAD, Ο.Κ.

Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους μπροστά στο φακό – για την εκπομπή που θα προβληθεί την Κυριακή-, αλλά και πίσω από αυτόν ποζάροντας σε μία φωτογραφία που στην συνέχεια δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Instagram. Την παράσταση στην backstage φωτογραφία τους δεν κλέβει μόνο η ομορφιά της Κάτιας Ζυγούλη αλλά και ο περιχαρής Θέμης Γεωργαντάς που βρίσκεται στην αγκαλιά της.


Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ανακοινώθηκαν τα ονόματα όλων των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στην φαντασμαγορική διοργάνωση που επανέρχεται για πέμπτη συνεχή χρονιά, και θα παρουσιαστεί στο Κτίριο 56 του Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Read More

And More