Η τηλεοπτική… φρενίτιδα με το “Κάτω Παρτάλι” συνεχίζεται. Νέες εντυπωσιακές επιδόσεις της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης…

Στους τρελούς ρυθμούς του… “Κάτω Παρταλίου” χόρεψαν για ακόμα μία φορά οι τηλεθεατές. Η απολαυστική κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου ήρθε στους δέκτες μας για τρίτη συνεχόμενη Δευτέρα και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Με άλλα λόγια; Η… τηλε-φρενίτιδα με το “Παρτάλι” καλά κρατεί και απ ΄ότι δείχνουν και τα φαινόμενα; Μόνο τάσεις… ξεφουσκώματος δεν παρουσιάζει. Γιατί κατά καιρούς έχουν υπάρξει και αυτές οι περιπτώσεις. Μία τηλεοπτική σειρά να βγει στον αέρα να προκαλέσει αίσθηση και στην συνέχεια να… κλατάρει στην ανηφόρα της Nielsen!

Ετσι και αυτή η Δευτέρα από τις 10.30 το βράδυ και μέχρι τις 11.30 ήταν μία Megaλη Δευτέρα, με το “Παρτάλι” να σημειώνει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 50,7%, ενώ κάποια στιγμή σε ότι έχει να κάνει πάντα με το σύνολο άγγιξε και το 58,1%!

Ιδια εντυπωσιακή πορεία σημείωσε η σειρά και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών, όπου και εκτοξεύθηκε στο 52,5%, ενώ στο πικ της κατάφερε να απογειωθεί μέχρι και στο 60,1%.

Κατά τα άλλα; Εννοείται πως στην ζώνη από τις 9.30 μέχρι και τις 10.30 το βράδυ, κυρίαρχησαν τόσο τα “Κλεμμένα”, όσο και η “Μουρμούρα”, με την σειρά του Mega να κερδίζει το 38,0% και την σειρά του Alpha το 33,9%, αντίστοιχα!

Read More

And More