Tamta for Avon!

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος σε όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια και σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του Μαστού. Και η Avon με την Τάμτα είναι υποστηρικτές και συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια.

/
Το νέο ημερολόγιο που όλοι χρειαζόμαστε του 2013 ας είναι της Avon. Κοστίζει μόνο 10 ευρώ και όλα τα έσοδα διατίθενται για κινητές μονάδες εξέτασης που περιοδεύουν στην Ελλάδα και πολλές φορές είναι και η Τάμτα μαζί τους.

/
Με την ευκαιρία της φωτογράφησης για το ημερολόγιο της Avon βρεθήκαμε με την Τάμτα στο στούντιο για έναν πάρα πολύ καλό σκοπό κι όπως πάντα με πολύ ανεβασμένη διάθεση.

/
Οι “γνωστοί-άγνωστοι” μαζευτήκαμε για το λόγο αυτό με την Άντζελα Περδικομάτη στο make up και στα μαλλιά, την Κίνθια πίσω από το φακό κι εμένα να παίζω με τις αποχρώσεις του ροζ. Τι να κάνουμε; Κοριτσάκια είμαστε.

/
Το φούξια ζακετάκι της G-Star, τόσο girly και κοριτσίστικο, όσο και το look της Τάμτα το λατρέψαμε όλοι.

/
Αλλά και οι παλ αποχρώσεις είναι so chic and homy…

/
Αυτό το Calvin Klein Jeans ζακετάκι που μοιάζει αραχνοϋφαντο, αλλά με πολύ μοντέρνα γραμμή είναι σίγουρα must have για την εποχή.

/
Όπως άλλωστε κι ένα απλό μακρυμάνικο λευκό t-shirt κι ένα παλ ροζ skinny jean που δίνει χρώμα στο Χειμώνα. Και τα δύο από τη G Star.

/
Aς ευαισθητοποιηθούμε όλοι και όλες και να μην παραμελούμε τις εξετάσεις μας. Και να υποδεχτούμε το 2013 με το ημερολόγιο της Avon που το βρίσκουμε μόνο μέσω αντιπροσώπων Avon (αν δεν γνωρίζετε κάποιον αντιπρόσωπο κάντε “κλικ” στο Αvon Cosmetics Greece official page). Όπως το καταπληκτικό για το δέρμα μας μαύρο αφρόλουτρο.


Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Η ΠΡΟΛΗΨΗ είναι ο τρόπος!
Γεια σας κορίτσια!

And More