Let’s make… cupcakes!

Οι γιορτές, η χαρά, τα χρώματα, οι μυρωδιές από τα γλυκά και τα στολίδια πάντα κάνουν την καθημερινότητά μας παραμυθένια! Όπως παραμυθένια ήτανε και η εμπειρία του να φτιάχνεις cupcakes.

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/Martin/katsaiti2.jpg

Για να μην σας πω μαγική, αφού δεν έχω ιδέα από μαγειρική… Ούτε από ζαχαροπλαστική!

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/Martin/katsaiti3.jpg

Όμως με τόσα χρώματα, στολίδια και μπιχλιμπίδια βρέθηκα στο στοιχείο μου.

/
Η καταπληκτική Toni -Toni Martin με τ’όνομα- η μητέρα του πολύ καλού κοινού μας φίλου, εμένα και της Σταματίνας, Στέλιου, μας έκανε μέσα σε μία ώρα cupcake masters! To μάθημα για το cake που βλέπετε το αφήνουμε για του χρόνου.

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/Martin/katsaiti5.jpg

Μαζί και με τη Νικολέτα Ράλλη βρεθήκαμε στο εργαστήριο των ασύλληπτων cupcakes Toni Martin και φτιάξαμε αυτό που βλέπετε.

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/Martin/katsaiti6.jpg
Κι όχι μόνο τα φτιάξαμε… Και τα στολίσαμε. Τα δικά μου με special made ζαχαρωτά σε σχήμα τσάντας, παπουτσιού και εννοείται γυαλιού.

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/Martin/katsaiti7.jpg
Ξεκινήσαμε τη διαδικασία από την αρχή. Κι αφού τα ψήσαμε και τα γεμίσαμε, κρατηθήκαμε και δεν τα φάγαμε και τα στολίσαμε.

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/Martin/katsaiti8.jpg

Και ιδού για του λόγου το αληθές…

Και η Δούκισσα προστέθηκε στην παρέα στο κτήμα Ορίζοντες όπου και διοργανώθηκε το φιλανθρωπικό bazaar για το Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου. Κι εμείς ήμασταν εκεί για τα παιδιά με ό,τι πιο γλυκό μπορούσαμε να τους δώσουμε. Από ένα cupcake μέχρι ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά και πολύ αγάπη. Ό,τι ακριβώς χρειάζονται!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

And More