Ένα ταξίδι στις μυρωδιές…

Από τις πιο παλιές και αριστοκρατικές parfumeries στον κόσμο, η Roger & Gallet μας χάρισε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο και στον κόσμο των αρωμάτων. Από τη Γαλλία και τον Ναπολέοντα στο σήμερα κάποια πράγματα μένουν ίδια.

/

Και αυτά είναι οι μοναδικές μυρωδιές στα αρώματα, στις κολώνιες, στα σπρέι σώματος, στα σαπούνια και σε όλα τα προϊόντα της διάσημης αρωματοποιϊας.

/

Την εποχή της Art Nouveau οι γυναίκες άρχισαν να προσέχουν περισσότερο την εμφάνισή τους και η θηλυκότητα και ο αισθησιασμός μπήκε στη ζωή τους. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η μαγεία των αρωμάτων και τα προϊόντα ομορφιάς που ήταν σύμβολο ευημερίας.

/

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της Roger & Gallet από τα vintage και πολύτιμα μπουκαλάκια και συσκευασίες του προηγούμενου αιώνα στο σήμερα. Το πράσινο, μαρκόστενο μπουκαλάκι που βλέπετε ήταν ειδική παραγγελία της Ιωσιφίνας για τον Ναπολέοντα για να μπαίνει μέσα στις μπότες του και να μην το αποχωρίζεται ποτέ.

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/10/roger1.jpg
Και από τον Ναπολέοντα στο σήμερα… το μαγικό Eau Sublime Or για super glow που χρυσίζει και άρωμα πορτοκαλιάς, το νεότερο μέλος της συλλογής Rose Imaginaire για μυρωδιές από λουλούδια και ιδανικό για το χειμώνα το Eau de Cologne με άρωμα από κέδρους και σανδαλόξυλο.

/
Αγαπημένο μου προϊόν, μαζί με το Eau Sublime Or είναι το ενυδατικό για μαλλιά και σώμα λάδι Huile Embellissante με ένα άρωμα συγκλονιστικό. Και για κορίτσια που τους αρέσει το μυστήριο και οι εξωτικές μυρωδιές το Gingembre και το Bois D’ Orange. (τελευταία φωτο)

/

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της εποχής ήταν πάντα οι σχεδιαστές των μοναδικών μπουκαλιών της Roger & Gallet και η Lalique υπογράφει μερικά από τα πιο διάσημα και αγαπημένα μπουκάλια.

/

Στην υγειά μας και τη δροσιά τους να ΄χουμε!

/
Και το κέφι ανεβαίνει και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

/

Wow! Ένα super fresh cocktail και το super fresh άρωμα Cedrat με φρέσκιες μυρωδιές από λεμόνια, κίτρα και εσπεριδοειδή που αγαπάω πολύ με περιμένανε. Το ίδιο και η μαρμελάδα κίτρο.

/
Τα θέλω όλα!! Και εγώ και όλα τα κορίτσια που είχαμε την τύχη να βρεθούμε σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων.
Η Ελένη Στασινοπούλου…

/
H Σοφία Ρεγκούκου, beauty editor στο Psychologies. H blogger Ανούσα Μελά… και άλλες αγαπημένες φίλες, bloggers και beauty editors ήμασταν όλες εκεί.

/
Με την Κέρρυ Γουσίδου μαζί μας….

/

Και ο Βασίλης Μαρής, Project Manager της Roger & Gallet και fan της Πάρου, όπως κι εγώ.

/

Η Roger & Gallet μας πήγε ένα ταξίδι στο χρόνο από το 1879 έως το 2012 μέσα από τις μυρωδιές. Το δικός σας ταξίδι ξεκινήστε το από το φαρμακείο της γειτονιάς σας. Το εισητήριο κοστίζει μόνο 38 ευρώ!

/

Επιστροφή στο σήμερα με ένα πολύ stylish δίδυμο… Ο Φίλιππος Προύντζος από τη L’Οreal και η γράφουσα με τα hot print της σεζόν… τα καρό!

Μαζί μου ήταν ο Άγγελος Φρέντζος με το λατρεμένο μου καρό φόρεμα της καλοκαιρινής του συλλογής.

Ένα φούτερ από τα καταστήματα Zara. 59,95€

Το αγαπημένο μου κολιέ της Anna Dello Russo για την H&M

Οι σκοινένιες wedges, λινές μπότες μου (Christian Louboutin), ιδανικές για την εποχή, που δεν τις αποχωρίζομαι εδώ και τρία χρόνια.


Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες μυρωδιές… τους βασιλικούς και τη μαρμελάδα που συνοδεύει τα πρωινά μου.

And More