Οι νύφες της Άνοιξης! Τις αγαπώ!

Ήρθε η Άνοιξη… Και η ώρα η καλή!

Η Άνοιξη μας έφτασε και όλες οι νυφούλες είναι υπ’ ατμόν για το “Ιt” wedding dress κι έναν ονειρεμένο καλοκαιρινό γάμο.

Το φόρεμα που έχουμε ονειρευθεί περισσότερο από κάθε άλλο όλα τα κορίτσια του κόσμου είναι σίγουρα αυτό που θα φορέσουμε τη μέρα του γάμου μας. Θα μας ακολουθεί για πάντα, μας χαρακτηρίζει, μας εκφράζει, το ερωτευόμαστε και πρέπει να είναι πραγματικά μοναδικό.

Κοριτσίστικο, minimal, boho, sexy, glam, ρομαντικό… Μακρύ ή κοντό… Λευκό ή χρωματιστό… Όποιο κι αν είναι το δικό σας όνειρο πρέπει να το ζήσετε. Είναι η δική σας μέρα!

Η νεαρή αλλά super talented σχεδιάστρια Κάτια Δελατόλα δημιούργησε την πρώτη συλλογή της The White Collection for Brides, ειδικά για τις νυφούλες της αγαπημένης μας εποχής. Ξεχωρίζω τα νυφικά της Κάτιας για την μοναδικότητα, το minimal chic και το ρομαντισμό που τα διακρίνει.

Πολλά σύγχρονα κορίτσια που διαλέγουμε μαζί το “Ιt” dress για το γάμο τους αγάπησαν την Κάτια και το φόρεμά τους. Χαίρομαι που μπορώ μέσα από το γραφείο μου να οργανώνω παραμυθένιους γάμους, να βοηθάω φρέσκες, μοντέρνες και stylishτις νυφούλες να ζήσουν το όνειρό τους!

Το signature label της Κάτιας κρύβεται σε κάθε φόρεμα που έχει την υπογραφή της και είναι το δικό της magic touch! Και είναι το δικό σου “μυστικό” κρυμμένο στο δικό σου νυφικό… για πάντα. Είναι το όνομά σου κεντημένο μαζί με την ημερομηνία του γάμου σου κι ένα ματάκι για το καλό. Η πιο συγκινητική υπογραφή για την πιο προσωπική μαγική στιγμή!

Με τη minimal, αλλά κοριτσίστικη διάθεση της Κάτιας, δαντέλες, κεντήματα, vintage υλικά και στοιχεία συνδυάζονται σε απόλυτα θηλυκές γραμμές που αναδεικνύουν το σώμα και σε ονειρικά νυφικά.

Αέρινες αριστοκρατικές δαντέλες, χειροποίητα κεντήματα, vintage μπροκάρ, εντυπωσιακά mermaid dresses, καλοκαιρινές guipure δαντέλες βαμμένες στο χέρι σε μαγικές αποχρώσεις είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κανείς στο ultra chic ατελιέ της Κάτιας.

Minimal chic και sur mesure νυφικά ραμμένα πάνω στο σώμα με μια κοριτσίστικη ανεμελιά σε ένα girly-sexy ανεπιτήδευτο look για τα κορίτσια που θέλουν η μέρα του γάμου τους να είναι ένα party ξεγνοιασιάς, κεφιού και χαράς.
Και όλα αυτά σε τιμές που ταιριάζουν σε όλες μας. Το τέλειο νυφικό για την ξεχωριστή αυτή ημέρα και σε μαγική τιμή -από 1700 ευρώ!

To romantic chic style, η μαγεία του παραδοσιακού και το class του χειροποίητου είναι αυτά που κάνουν τη συλλογή νυφικών της Κάτιας πραγματικά να ξεχωρίζει. Ελληνικά στοιχεία: κεντήματα, δαντέλες σε ένα ultra chic mix & match με το μοντέρνο και το θηλυκό να μεταμορφώνουν την κάθε σύγχρονη γυναίκα στην πριγκίπισσα του δικού της παραμυθιού.

Για έναν γάμο στην παραλία, σε ένα ξωκλήσι, στο αγαπημένο μας νησί, με λίγους φίλους ή με πολλούς και καλούς, ξυπόλητες ή πάνω σε sexy stilettos… το φόρεμα είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση.

Αέρινες διαφάνειες, μεταξωτά, vintage υλικά, χειροποίητες τρέσες, κεντήματα πρωταγωνιστούν στην πρώτη συλλογή νυφικών της Κάτιας Δελατόλα με εντυπωσιακή απλότητα.

Η χαρακτηριστική φρεσκάδα της Κάτιας και η all time classic κομψότητα της σχεδιάστριας εκφράζεται μέσα από τα φορέματά της σε έναν μοναδικά elegant και minimal συνδυασμό και μας παρασέρνει σε ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χρόνο!

Οι μπομπονιέρες με την υπογραφή της και τα δαντελένια εσώρουχα που σχεδιάζει είναι το κερασάκι στην τούρτα! Και το παραμύθι ξεκινάει…

Η Ώρα η Καλή, κορίτσια!

Atelier: Twisted Classics by Katia Delatola: Ηροδότου 29, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7296327
shop.twistedclassics.com

And More