Snapshots από το ταξίδι μου στην Τουρκία!

Κι επειδή, όπως πολύ καλά ξέρετε φίλες μου, κρατάω το λόγο μου… Ιδού περισσότερα snapshots από το fashion ταξίδι μου… Enjoy!

Ένα party look για το after party της VOGUE Τουρκίας για τα 5 χρόνια της. Με alexandRA-IN winter γούνα, τοπ από ασημί παγιέτα & vinyl κολάν, vintage φούξια σακάκι Alexander Wang και μαύρα καστόρινα ancle boots με κρόσια by Tsakiris Mallas. Γιατί στηρίζουμε Ελλάδα όπου και αν βρισκόμαστε!


Τρεις από τις καινούριες international influencers φίλες μου!
Από αριστερά η Nathalie Geffroy (@nathparis) και δεξιά μου η Αμερικανίδα Hannah Ferrara (@anotherfeather) και η γειτόνισσα μας από την Τουρκία Ciler Gecici (@audiosoup), όλες τους με πολλούς χιλιάδες followers στο Instagram και όλες μας προσκεκλημένες για λογαριασμό της @turkey_home καμπάνιας επικοινωνίας της Τουρκίας

/
Και επειδή το κρύο δεν λέει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη, με τα γούνινα αυτάκια μου και τον καφέ μου να με ζεσταίνουν αλλά και μια μαρινιέρα Manolo Fashion για να μας θυμίζει ότι έρχεται η Ανοιξη πήγα στο ατελιέ της DILEK -σχεδιάστριας των υπέροχων κοσμημάτων SADEKAR.


Στο show του διάσημου σχεδιαστή της Τουρκίας Ozgur Masur με την Ελληνίδα Σχεδιάστρια Ελενη Μαστραπά.


Με vintage headpiece από το Νέο concept Store στην Ερμού που υπογράφει η μοναδική SAΒINE του λατρεμένου KILΟ SHOP, κόκκινο πουκάμισο της ταλαντούχας και πολύ νέας Τουρκάλας Σχεδιάστριας Eda Gungor, μεταλλιζέ παντελόνι και color block τσαντάκι που εχω χρόνια στην ντουλάπα μου, λευκό δερμάτινο τζάκετ που αγόρασα με 70% έκπτωση από την Enny di Monaco και κρόκο στιλέτο γόβες από τη νέα συλλογή Tsakiris Mallas!


Και επειδή η καλή μέρα από το πρωι φαίνεται… Χωρίς λίγο…..χρωματάκι δεν παμε πουθενά!!! Από το outfit μέχρι και στον χυμό…. Μινιμαλισμός!


Ό,τι φοράω είναι όλα Made in Greece! Double face Bomber jacket alexandRA-IN winter από την συλλογή μου (τώρα 99Ε) και t-shirt και φούστα Manolo Fashion γιατί αγαπάμε να στηρίζουμε Έλληνες Δημιουργούς!


Και στο showroom των custom rebels που κατασκευάζονται custom leather τζάκετς και sweatshirts που πουλιούνται online αλλά και διεθνώς δεν μπόρεσα να αντισταθώ και το γκρι φούτερ έγινε δικό μου!!
Και έτσι, έριξα και κάτι ακόμη πάνω μου για να αντέξω το τσουχτερό κρύο!
Το λέοπαρ σαλβάρι είναι από τη συλλογή μου (69Ε) στο www.stylishious.com και τα χρυσά -όπως πάντα μίνιμαλ και διακριτικά- slippers by Tsakiris Mallas εννοείται γιατί….. στηρίζουμε τους Έλληνες Σχεδιαστές όπου και αν βρεθούμε!!!


Και επειδή δεν θέλω να νομίζετε ότι άλλα σας λέω και άλλα κάνω… από το πρωί μέχρι και το τελευταίο show τo styling και το look παραμένει ένα και μοναδικό και με πάει παντού!


Από τα μαγαζιά, τα showrooms και τα ateliers μέχρι τα show των σχεδιαστών στο #MBFWI όπου η @turkey_home διοργάνωση μας έχει προσφέρει front row seats & backstage access για να έχουμε τα καλύτερα!!


Το double face leopard & floral bomber jacket (τώρα 99Ε) από την συλλογή μου στο
www.stylishious.com με τα pineapple prints ή τη floral μάξι φούστα της Manolo Fashion & τα skateboard sneakers μου, με πάνε παντού και δεν τα αποχωρίζομαι βράδυ – πρωί!!


Ιδού και οι αποδείξεις!!!
Tα υπόλοιπα fashion news από το #fashionhunt στο MB Fashion Week της Τουρκίας… Έρχονται!!

And More