Η Αλεξάνδρα σε βοηθάει να διαλέξεις μαγιό ανάλογα με το σωματότυπό σου…

Το Νο1 αξεσουάρ της σεζόν είναι όπως πάντα τα μαγιό!!!

Αλλά για πολλές από εμάς και ο εφιάλτης μας!!! Αγχος για την επιλογή, την εφαρμογή, το κόψιμο, το στιλ…… την τιμή!!
Μπορεί το μπάνιο στη θάλασσα, η βόλτα στην παραλία, το σαββατοκύριακο σε ένα νησί και οι διακοπές να είναι το απόλυτο χαλάρωμα αλλά δεν πάμε πουθενά χωρίς τα αγαπημένα μας μαγιώ!! Και αυτό δεν είναι μία απλή υπόθεση! Αποκτάει όμως ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν επιλέγουμε design και τέλεια εφαρμογή και ποιότητα Made in Greece!!! H γενιά των Νέων Ελληνίδων Σχεδιαστών έχει κάνει την εμφάνισή της!! We are Greeks & we are Proud!!!

Δείτε κάποια από τα σχέδια των ” We are Greeks and we are Proud” σχεδιαστών και θα ψηλώνετε από υπερηφάνια. Και έτσι, τα αγόρια θα σας κοιτάζουν με θαυμασμό και τα κορίτσια θα αναρωτιούνται και θα σκάνε από περιέργεια!!

ΤΙ ΜΑΓΙΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ…
Το πιο σημαντικό κριτήριο για τη σωστή επιλογή του μαγιό είναι να είμαστε συμφιλιωμένες με το σώμα μας, όποιο και όπως και αν είναι αυτό! Αλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος!!

Αν γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύνατά μας σημεία μπορούμε πολύ έξυπνα να αναδείξουμε αυτό που πρέπει και έτσι να επιλέξουμε με το σωστό κριτήριο χωρίς να παρασυρθούμε!

Έχουμε μεγάλο στήθος??? Μάλλον το κλασσικό τριγωνάκι δεν είναι για εμάς…
Χρειάζεται υποστήριξη και ένα ωραίο σουτιέν που να αγκαλιάζει και να κρατάει το στήθος στο ύψος του. Ιδανικά είναι τα balconne σουτιέν με ενίσχυση σε style 50’s-60’s με ωραίες τιράντες που το κρατάνε στην θέση του και δίνουν μία ακόμη πληροφορία στο μπούστο.

Αποφεύγουμε τα μεγάλα prints – λουλούδια- πουά και σχέδια- και επιλέγουμε πιο διακριτικά dessins και χρώματα, δηλαδή όχι φωσφοριζέ!!!! Το σταθερό τριγωνάκι σουτιέν είναι μία εναλλακτική αρκεί οι τιράντες του να μην είναι πολύ λεπτές για να υπάρχει αρμονία με το μεγάλο στήθος!!

Το μικρό στήθος είναι κοριτσίστικο!!! Εκμεταλλευτείτε το!
Τα λατρεμένα girly και χαρούμενα σουτιέν τριγωνάκια και τα σέξυ και ανεπιτήδευτα στράπλες είναι το απόλυτο
καλοκαιρινό και ανέμελο beach look και αυτό ονειρεύονται όλα τα κορίτσια!!

Για το πολύ μικρό στήθος και για αθλητικό μπούστο το ίδιο ακριβώς στυλ αλλά και με σωστή ενίσχυση για να γεμίσει λίγο το cup στο σουτιέν και να δείχνει πιο θηλυκό το μπούστο είναι το ιδανικό! Μην το παρακάνετε όμως γιατί φαίνεται ψεύτικο και δυσανάλογο!! Αφήστε τους ώμους ελεύθερους ή προτιμείστε λεπτά κορδονάκια, τα μικρα prints με λουλουδάκια, σχέδια και όλα τα χαρούμενα και φωτεινά χρώματα είναι δικά σας!


Emmanuela Swimwear

Οι μονοχρωμίες δεν βοηθάνε το πολύ μικρό στήθος…. είναι πολύ λίγη η πληροφορία στο μάτι και οριοθετεί την εικόνα περιορίζοντάς την… Δεν το θέλουμε αυτό… Θέλουμε να δείχνει πιο πλούσια!!

Αντίθετα σε ένα κανονικό και εντυπωσιακό μέγεθος η μονοχρωμία είναι το απόλυτο chic γιατί αναδεικνύει το μέγεθος χωρίς υπερβολές και με πολύ κομψό και σέξυ στυλ!!


Paolita

Και σέξυ δεν είναι αυτό που φαίνεται… αλλά ό,τι αφήνουμε να εννοηθεί… με διακριτικότητα!!

KAI ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΙΟ;
Το ιδανικό είναι αυτό που δεν «μαρκάρει» όπως λέγεται… δηλαδή δεν πιέζει άσχημα το δέρμα και καλύπτει όσο πρέπει ό,τι πρέπει! Μετα τα 25 άντε 30 (!!!!) επειδή έχω καλή διάθεση τα πολύ αποκαλυπτικά βραζιλιάνικα μαγιό με το brazilian cut απλά απαγορεύονται!!!

Και ένα μαγιό με καλό ύφασμα, και καλής ποιότητας όπως επίσης λέγεται είναι MUST! Μπορούμε να ανανεώνουμε την διάθεσή μας με αυθόρμητες αγορές και οικονομικές λύσεις γιατί και αυτό χρειάζεται αλλά όλες μας ξεχωριζουμε τα μαγιό που για κάποιο λόγο είναι πιο ακριβά από κάποια άλλα, χωρίς να φτάνουμε σε υπερβολές!!


Nude by Polywood

Για τα “ψωμάκια” ιδανικό είναι το κλασικό τριγωνάκι που δένει στο πλάι τόσο σφιχτά όσο πρέπει γαι να μην πιέζει! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΟΓΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ.
Αν το σώμα έχει καμπύλες και είναι σε μια καλή φυσική κατάσταση τα βρακάκια με φραμπαλά ταιριάζουν τέλεια γιατί δίνουν λίγο όγκο πάνω από την περιφέρεια και δίνουν παιχνιδιάρικο στυλ χωρίς το look να φαίνεται περισσότερο σέξυ από όσο κολακεύει κάθε γυναίκα. Και τα στοιχεία όπως κρίκοι και αλυσίδες και διακοσμητικά στο πλάι είναι ιδανικά όταν το δέρμα έιναι σφιχτό!


Beautifool Swimwear

Αν έχουμε πιο χαλαρό δέρμα καλύτερα να επιλέξουμε ένα μαγιό σε στυλ «χωρίς ραφές» για να μην πιέζει και φαίνεται άσχημο το αποτέλεσμα.

Στα κορίτσια που έχουν κοιλίτσα τα πιο χαμηλά -χαμηλόμεσα- βρακάκια, χρωματιστά ή εμπριμέ ταιριάζουν τέλεια γιατί τραβάνε την προσοχή από το επίμαχο σημείο και έτσι αυτή η ατέλεια περνάει απαρατήρητη! Στην περίπτωση που έχουμε αρκετά έντονο πρόβλημα το πιο ρετρό style μαγιώ είναι MUST!!

To vintage & retro style έχει επιστρέψει και έτσι μεγάλα βρακάκια σε στυλ 50΄ς, ψηλόμεσα σε γραμμή κορσέ έχουν κάνει την εμφάνισή τους! Επίσης, αν έχετε ψηλά και αδύνατα πόδια και σώμα χωρίς καμπύλες με αυτό το look θα κάνετε σίγουρα εντύπωση! Είναι ένα fashion statement ! Για πολύ στεγνά και αδύνατα σώματα τα χαρούμενα και παιχνιδιάρικα σχέδια και τα βολάν αλλά και πιο μεγάλα βρακάκια σε στυλ pin up δίνουν στυλ, τονίζουν τα λεπτά πόδια, καλύπτουν τα
πολύ αδύνατα σημεία και δίνουν και το fun που χρειάζεται!!

Σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε το ύψος μας και να υπάρχει μία συμμετρία στην εικόνα μας, αν είμαστε πολύ ψηλές και γεμάτες ή με έντονες καμπύλες τα πολύ μικρά μαγιώ φαίνονται σαν παιδικά και αστεία… Το ίδιο συμβαίνει και με τα πολύ στενά και λεπτά μαγιό στο πλάι, που πολλές φορές υπερκαλύπτονται από κάποια παραπάνω κιλάκια.
Το κλειδί στο μαγιώ είναι η εφαρμογή!


Tolis Skoulariotis

Το σουτιέν πρέπει να αναδεικνύει το κάθε στήθος και να το στηρίζει. Oύτε να το πιέζει, ούτε να το αφήνει ακάλυπτο και να το κρατάει στο ύψος του και -εννοείται-τα βρακάκια να καλύπτουν οπωσδήποτε ό,τι δεν πρέπει να είναι σε κοινή θέα!!! Για αυτό όσο αγαπημένο και αν είναι κάποιο παλιό μας μαγιό, επειδή τα λάστιχα και τα υφάσματα φθείρονται με την χρήση τα αφήνουμε στο συρτάρι μας γιατί μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα!!

ΤΑ ΟΛΟΣΩΜΑ
Και δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στα αγαπημένα μου ολόσωμα μαγιώ! Είναι Νο1 τάση για το καλοκαίρι, είναι απίστευτα θηλυκά classy και elegant αλλά, έχουν και αυτά τα μυστικά τους!!

Βοηθάνε αν έχουμε πλούσιο στήθος ή κοιλίτσα, όταν το κόψιμό τους και η εφαρμογή τους αναδεικνύει το μπούστο με ένα ωραίο ντεκολτέ και τη μέση τονίζοντάς τη με την γραμμή τους. Οι ωραίες τιράντες, ένα διακοσμητικό στοιχείο εντυπωσιακό στη μέση και η μονοχρωμία, κάνουν τα ολόσωμα ιδανική επιλογή ακόμη και για τοπ για μιά σούπερ εμφάνιση!

Σε πιο αρμονικά σώματα με καμπύλες το κόψιμο που ξεκινάει πάνω από τα κόκκαλα της λεκάνης και μακραίνει τα πόδια είναι πολύ θηλυκό και σέξυ, χωρίς να πρέπει να φτάσουμε στην υπερβολή της δεκαετίας του ‘80… βλέπε Baywatch & Pamela Anderson..!!!

Με στήθος μικρό ή κανονικό, τα βαθιά ντεκολτέ και τα στράπλες είναι HOT!!!

Μετά από όλα αυτά πάρτε καπέλο, αντιηλιακό, ένα παρεό, το βιβλίο σας και οι παραλίες είναι δικές μας!! Αν αγαπήσουμε εμείς το σώμα μας, τότε θα μας αγαπήσουν και οι άλλοι!!!

Καλό μας Καλοκαίρι!!!

***Μείνετε συντονισμένες. Ακολουθούν τα μαγιό από κάθε Έλληνα σχεδιαστή που ξεχώρισα με πολλές, πολλές επιλογές.

Φιλιάαα

And More