Η Αλεξάνδρα προτείνει τα μαγιό της χρονιάς

Το καλοκαίρι έφτασε και είναι ώρα να βρούμε το μαγιό μας δεν νομίζετε κορίτσια; Έτσι, το Πρωινό Mou αυτή τη φορά γέμισε με μπικίνι, ολόσωμα και beach wear για στιλάτες εμφανίσεις…

Τι φορούσα;

Η ολόσωμη φόρμα είναι Orsalia Parthenis. Και από μέσα φορούσα σαν τοπ ένα ολόσωμο μαγιό Emmanuela Swimwear.


Φλούο κολιέ Sofi Μoukidou, τιρκουάζ jet black (Paros – Antiparos – Glyfada) και πράσινο Sea n Sand (Athina – Paros).


Η ζώνη είναι H&M.

Backstage fun…

Με Φαίη Σκορδά, Ελένη Πετρουλάκη και Μαρία Κορινθίου.

Και τώρα… στα μαγιό μας!

Watch the video, girl!


Από αριστερά μαγιό ολόσωμο και laser cut φόρεμα Maria Patelis, δίπλα καφτάνι και τουρμπάν Orsalia Parthenis, γυαλιά Οπτικά Ζήκος, μπορνώ ολόσωμο μαγιό Emmanuela Swimwear, κολιέ H&M και ξύλινες πλατφόρμες Mark Milan. Fluo πουκαμίσα Orsalia Parthenis, καπέλο και μαγιό με βολάν Ma Cherie και πέδιλα με φελό Zara.
Και μετά την αφεντιά μου, το κορίτσι φοράει στράπλες μαγιό Emmanuela Swimwear με vintage καπέλο από την προσωπική συλλογή του Vassilis Zoulias και σανδάλια It’s me Alex by MaLiYa. Kαι για το τέλος το ολόσωμο μαγιό Paolita και σαγιονάρες tutou by MaLiYa.


We are Greeks and we are proud!!! Γιατί όλες τις εμφανίσεις υπογράφουν Έλληνες σχεδιαστές, Όπως η Εμανουέλα Λύκου τα Emmanuela Swimwear, η Άννα Πάολα Παπακωνσταντίου τα Paolita, η Μαρία Γιαννικούρη τα MaLiYa, o Tassos Mitropoulos με το εντυπωσιακό φόρεμα-καφτάνι με τα κρόσσια, η Maria Patelis και η Orsalia Parthenis.


Αποκλειστική πρώτη παρουσίαση για εσάς η σειρά It’s me Alex που σχεδίασα με τη MaLiYa. Info@abfabshowroom.com, τηλ.: 210 7296493
Περιμένω εντυπώσεις!

Το super trend γείσο Sea Folly και οι σαγιονάρες tutu της MaLiYa με τα πουγκιά για τα καλλυντικά μας και ασορτί παρεό από τη σειρά It’s me Alex by MaLiYa.


Και τα εντυπωσιακά χρωματιστά γυαλιά με καθρέφτες από τα οπτικά Ζήκος ολοκληρώνουν το πιο stylish Beach style.


Τα ωραιότερα μαγιό τα συγκεντρώσαμε στο Πρωινό mou για εσάς. Ό,τι πληροφορία θέλετε ξέρετε που θα τη βρείτε.


Στη διάθεσή σας!

And More