Οι πιο προσιτές & stylish τσάντες του καλοκαιριού (part I)!

Η καλοκαιρινή διάθεση ανεβαίνει ακόμα πιο πολύ όταν οι τιμές κατεβαίνουν! Ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για το φετίχ κάθε κοριτσιού -άνω ή κάτω από τα άντα- που δεν είναι άλλο από τις τσάντες…


Το νούμερο ένα υλικό για το καλοκαίρι είναι η ψάθα. Και φέτος η ψάθα μας πάει παντού: από την παραλία μέχρι το μπαρ. Και από τη δουλειά μέχρι τη δεξίωση.
(Felix Rey: 1. 80 δολάρια, 2. 165 δολάρια)


Μεγάλες ή μικρές, σε απόχρωση φυσική ή σε έντονα χρώματα, ακόμα και με vintage στιλ ένα είναι σίγουρο. Οι ψάθινες τσάντες έχουν στιλ.
(Κάτω σειρά: Καλάθια Serendipity, 30 ευρώ)



Τα λουλούδια, το πλεχτό και τα φλούο χρώματα είναι hot τάσεις για το καλοκαίρι του 2012. Oι τσάντες που είναι αγαπημένo μας αξεσουάρ δίνουν στιλ σε κάθε μας εμφάνιση. Με έναν πολύ έξυπνο και οικονομικό τρόπο.
(Αsos: 1. Floral 53.32 ευρώ, 2. Ψάθινο 34.9 ευρώ, 3. Πορτοκαλί 46.6 ευρώ)


Τρουκς, metallics, πλαστικό, φλούο και κρόσσια είναι στοιχεία τόσο εντυπωσιακά που ολοκληρώνουν ένα βραδινό look και το απογειώνουν. Και οι καθημερινότητά μας μπορεί να έχει στιλ με τις τσάντες σε σχήμα καλάθι που είναι τόσο trend για το καλοκαίρι, τα πουγκιά και το all time classic φυσικό δέρμα.
(Zara: 1. 49.95 ευρώ, 2. 17,95 ευρώ, 3. 19.95, 4. 19.95, 5. 35.95, 6. 69.95 ευρώ, 7. 39.95 ευρώ, 9. 89.95, 10.89.95, 10. 89.95)


(Zara)
Αγαπάω τις τσάντες σε στιλ shopping bag. Χωράνε τα πάντα μέσα και έχουν το τέλειο στιλ.


Το κλασικό είναι chic και το vintage έχει στιλ. Τα παλιομοδίτικα clutches είναι all time classic. Από το glam σε στιλ 20ς και 60ς στο minimal art deco style ή στο girly και ρομαντικό ύφος…. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει για να σας φτιάξει τη διάθεση και να δώσει ένα twist σε ένα επίσημο look.
(Accessorize: 1. 46 ευρώ, 2. 49.90 ευρώ, 3. 59 ευρώ, 4. 46 ευρώ, 5. 54 ευρώ, 6. 39 ευρώ)


(Uterque)
Τα γήινα χρώματα, τα φυσικά υλικά, η ψάθα και το δέρμα είναι η απόλυτη κομψότητα.
Οι διαφάνειες, το πλαστικό, το χρώμα και τα metallics μπορούν να κάνουν και το πιο κλασικό look ανατρεπτικό. Τολμήστε το!


Uterque
Ethnic ή pop, glam ή minimal… Όποιο στιλ κι αν προτιμάς μπορείς να το πετύχεις μόνο με την τσάντα σου. Ο δυναμισμός και η bussiness woman που κρύβουμε όλες μέσα μας φαίνεται από την τσάντα μας.


(Massimo Dutti)
Η κλασική τσάντα που βρίσκαμε μόνο στο Μοναστηράκι είναι τάση. Σε φυσικό δέρμα και σε όλα τα χρώματα είναι πρωταγωνιστής για το καλοκαίρι. Όπως και οι κλασικές shopping bags…
Ο κομψός συνδυασμός του snake print με το φυσικό δέρμα είναι το απόλυτο chic.


Για κάθε μέρα, για αγόρια και κορίτσια, για τη δουλειά ή την εκδρομή η τσάντα είναι το απόλυτο αξεσούαρ και μας χαρακτηρίζει. Το κλασικό δεν θα σε προδώσει ποτέ. Καμβάς και δέρμα είναι οι πρώτες επιλογές.
(Massimo Dutti: 1. 62 ευρώ, 2. 64 ευρώ, 3. 138 ευρώ, 4. 146 ευρώ)



(Zara)
Η σωστή τσάντα είναι αυτή που μας βολεύει και που ταιριάζει στο σωματότυπό μας. Διαλέξτε τη σωστό μέγεθος για το τέλειο look για να ξεχωρίζετε πρώτα εσείς και μετά η τσάντα σας.


Τα ψάθινα καλάθια είναι για το καλοκαίρι και για τις διακοπές το σήμα κατατεθέν!
(Καλάθια από την Πάρο, 30 ευρώ)


Κι επειδή το χρώμα μας φτιάχνει τη διάθεση ποιος είπε ότι πλεχτό, ψάθα και χρώμα δεν συνδυάζονται;
(1. Asos: 46.6 ευρώ, 2. Fullah Sugah: 10 ευρώ, 3. Asos: 26.6 ευρώ)


Μία πρώτη γεύση από τα πιο προσιτά, εντυπωσιακά, stylish, funky, trendy, super bags and clutces για το πρωί, το βράδυ, τη δουλειά, την εκδρομή, την παραλία… Μην απομακρυνθείτε… Υπάρχει και συνέχεια.

I’ll be back… I’ll be BAG!!! 😉

And More