My summer in Paros!

Το καλοκαίρι μου στην Πάρο ξεκίνησε με επίσκεψη στη γειτονική Αντίπαρο! Αγαπημένοι μου φίλοι με πολύ στιλ και πολύ κέφι και άποψη είναι πίσω από μαγικά μαγαζάκια, εστιατόρια και cocktail bars που σου θυμίζουν το λιγότερο Hamptons!!! Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι stars του Hollywood έχουν βρει το hot spot τους!

Το Zali της Ελένης είναι το πρώτο που σε καλωσορίζει στο στενάκι της χώρας και σε βάζει στο κλίμα του καλοκαιριού της ανεμελιάς και του Boho Chic. Στο Angel’s του Κωνσταντίνου βλέπεις να ψωνίζουν όλα τα ultra stylish αγόρια και κορίτσια, τόσο σε Πάρο όσο και Αντίπαρο!!!


Εγώ τυλίχτηκα στο κιμονό μου και έριξα στην πλάτη το backpack μου, όλα με υπογραφή “alexSANDra on the beach” by Alexandra Katsaiti!!!!

Μετά από τη βόλτα και το shopping, ένα εξωτικό cocktail στην BouBou, το new entry του νησιού με την υπογραφή Tassos Mitropoulos -του αγαπημένου φίλου και σχεδιαστή- είναι απλά… νόμος!!!

Καλό το shopping αλλά… σαν τον ήλιο, τη θάλασσα και το μπάνιο στις μαγικές παραλίες της Πάρου δεν υπάρχει τίποτα! Ειδικά όταν το beach styling είναι Made in Greece 100%!!! Ένιωσα πολύ περήφανη σαν Ελληνίδα που έβλεπα τον κόσμο να κυκλοφορεί με ελληνικά brands και προϊόντα όταν λίγα χρόνια πριν έπρεπε όλα να είναι φίρμες του εξωτερικού!
GO GO GREECE!!

Λάτρεψα το μαγιό μου από την Άννα-Πάολα Παπακωνσταντίνου, κατά κόσμος Paolita και δεν αποχωρίστηκα την τσάντα, την πετσέτα, τα καφτάνια μου, τα γυαλιά μου και όλα τα beach accessories από τη συλλογή μου alexSANDra on the beach!


Και εννοείται πως δεν αποχωρίστηκα ποτέ τα πον-πον που τόσο αγαπώ!!! Ούτε και τα χρώματα βέβαια!!


Ξεκινώντας από το μαγιό που αγαπώ “Emmanuela Swimwear” στον μαγικό συνδυασμό με -τι άλλο;- “Pon Pon” παρεό και καταλήγοντας σε fluo retro style καφτάνι από το e-shop www.stylishious.com!!

Και επειδή καλοκαίρι χωρίς τους κολλητούς και εξίσου τρελούς φίλους μου δεν γίνεται… γιατί… δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι… ιδού τα πειστήρια!!!
Με την Ισαβέλλα Βλασιάδου, αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια και συγκεκριμένα από την εποχή του… Ραντεβού στα Τυφλά!!! Και θα κρατήσει και για πολλά πολλά ακόμη γιατί κάποιες φιλίες είναι για πάντα!!


Η Ισαβέλλα φοράει φόρεμα από τη συλλογή ΑlexSANDra on the beach (σε επιλεγμένα καταστήματα και στο eshop www.stylishious.com)

Και στην παρέα εννοείται και ο Τόνυ Σφίνος!!! Τέτοιο fan club… ούτε που το φανταζότανε…

Το γλέντι βέβαια συνεχίζεται και όταν πέφτει ο ήλιος…


Από το πρωί στην παραλία φτάσαμε βράδυ και εννοείται ο προορισμός για να γεμίσουμε ενέργεια και να συνεχίσουμε δεν μπορεί να είναι άλλος από το κορυφαίο Siparos στην Σάντα Μαρία…

Και πρωί και βράδυ με alexSANDra on the beach… Για του λόγου του αληθές!!!

H Νάουσσα μας περιμένει!!! Η τσάντα της παραλίας μεταμορφώνεται!!! Τώρα σε τσαντάκι με περιεχόμενο… cocktail!!! Και όλα αυτά με μαγικές μουσικές του Νίκου Μορφέση σε special βραδιές στο Comeback by Holy Spirit!

Και επειδή έχω κι έναν ακόμη φίλο που με περιμένει πάντα στο σπίτι και δεν γίνεται να τον αποχωριστώ ποτέ και πουθενά, ο Φιόγκος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο… Σκυλίσια ζωή!!! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!

Εκτός από τη Νάουσα, η Παροικιά είναι η βασίλισσα του νησιού. Η βόλτα στα σοκάκια της πρωτεύουσας και του λιμανιού είναι αξεπέραστη και κρύβει θησαυρούς! Όλη η ελληνική και λαϊκή παράδοση βρίσκεται στη Χώρα του νησιού μαζί με αναμνηστικά και μαγαζάκια όπου ο χρόνος έχει σταματήσει!!!
Σταθμός τα handmade σανδάλια και sur mesure παρακαλώ από τον μοναδικό maitre του είδους στην καρδιά της αγοράς της Παροικιάς, στην Πάρο! Και… for your eyes only… preview της SS15 σειράς «alexSANDALS» !



Στο Siparos, αγαπημένο και Νο1 εστιατόριο του αγαπημένου μου φίλου Πάρι (και αλλιώς ιδρυτή του θρυλικού Rock n Balls στην πλατεία Αγ.Ειρήνης). Και στο αγαπημένο ταβερνάκι Μουράγιο της Αλυκής, επάνω στη θάλασσα -αξία ανεκτίμητη!!!
Ψάρι από τα χεράκια της Μίνας Κακανιά, chef και editor του Gourmet. Και φυσικά μαύρο τζατζίκι… Ultra stylish!!! Με μελάνι σουπιάς στο Mediterraneo, στη Μαρίνα τη Νάουσας!!!



Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος του Αυγούστου!! Γιόρτασα και τη γιορτή μου στην Πάρο και έτσι μέσα από το Stylishious e-shop τρία τυχερά κορίτσια κερδίσανε τα δώρα από τη συλογή μου και ελπίζω να τα ευχαριστηθήκανε όπως τα χάρηκα και εγώ στις διακοπές!! Και με τα γούρια και το μάτι της MaLiYa πέρασε ένα καταπληκτικό καλοκαίρι στην Πάρο που μόνο όμορφες αναμνήσεις μου άφησε!!


Η επιστροφή στην πόλη βέβαια συνεχίζεται με καλοκαιρινή διάθεση αφού η καθημερινότητα περιλαμβάνει styling με τα ρούχα από την καλοκαιρινη συλλογή, και αν ρίξει και βροχή…τα αδιάβροχα της συλλογής alexsandRAINwinter” βάζουν χρώμα και πολύ fun στα πρωτοβρόχια!!


Και που να δείτε και τα χειμωνιάτικα που έρχονατι!!! Ανανεώνουμε το Ραντεβού με τον χειμώνα όταν το φθινόπωρο δεν θα είναι εδώ!!! !!….Σε λίγες μέρες δηλαδή!!


Και κάπως έτσι από τον Αύγουστο στις παραλίες και τις διακοπές… φτάσαμε στον Σεπτέμβριο με τα πρωτοβρόχια στην πόλη!!! Πανέτοιμη όμως και super happy!!! Γιατί το καθιερωμένο και αγαπημένο ραντεβού με το Πρωινό στον Ant1 ξεκινάει!!! Έρχονται τα νέα trends & styles με ιδέες και προτάσεις, με τρελό κέφι και όρεξη!!!
Γιατί φέτος… πετάει η ομάδα στο Πρωινό Ant1 με τη Φαίη και τον Γιώργο εννοείται! Και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν!!!
Ραντεβού τη Δευτέρα 29/9 με τρελές εκπλήξεις! Μη μας χάσετε… θα χάσετε!


Πολλά πολλά φιλιά και θα τα λέμε πια πολύ πολύ συχνά!!!

And More