New Post: Τα μυστικά ομορφιάς της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη!

Οι περισσότεροι σίγουρα δεν το γνωρίζουν, οι φίλοι μου όμως ξέρουν ότι είμαι ίσως από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έχω κανένα beauty μυστικό. Καινοτομίες στα προϊόντα μακιγιάζ και μαλλιών, θαυματουργές κρέμες και άλλα συναφή δεν έχω προτείνω. Έχω όμως τα δικά μου όπλα ενάντια στο χρόνο…


Mπορεί ο ήλιος να κάνει θαύματα και η επιστήμη όμως εξίσου. Κανείς μας δεν μπορεί να πάει ενάντια στο χρόνο το μόνο που μας μένει είναι να μεγαλώνουμε με στιλ. Κι αν για κάποιους αυτό μπορεί να αργεί ακόμη οι υπόλοιποι ας εξοπλιστούμε.
Ανακάλυψα ένα σούπερ δροσιστικό, μη ανθρακούχο αναψυκτικό ομορφιάς με ελάχιστες θερμίδες. Ένα νέο συμπλήρωμα ομορφιάς με το συνένζυμο Q10 και βιταμίνη Ε, κατά της φθοράς των κυττάρων. Αφήνει μια αίσθηση grapefruit, δεν έχει συντηρητικά και το έχω στην τσάντα μου.
30 μπουκαλάκια φτάνουν στην πόρτα μου με κόστος 145 ευρώ. Περισσότερα beauty info για το Beauty Water: www.mimidlux.gr και www.beautywater.gr


Ακριβώς επειδή η τέχνη του μακιγιάζ δεν είναι τέχνη μου, η τερακότα, η αντηλικακή και ένα lip balm είναι τα μυστικά μου για μια φυσική επιδερμίδα το καλοκαίρι. Και εννοείται δεν πάμε πουθενά χωρίς καπέλο!


Όλα τα υπάρχοντά μου που έχουν σχέση με το make up χωράνε σε αυτό το τσαντάκι! Και εννοείται, το φετίχ μου είναι τα έντονα κραγιόν. Ένα καλό lip balm για ενυδάτωση κάθε μέρα, ένα έντονο χρώμα στα χείλια κι ένα ωραίο χαμόγελο κάνει τη διαφορά.
Και επειδή το make up μπήκε υποχρεωτικά στη ζωή μου το χειμώνα για τις ανάγκες της δουλειάς το μαγικό προϊόν της Make up forever για ανεπίδεκτους. Το φοράς όπως φοράς μια κρέμα ημέρας. Τίποτα παραπάνω.
Ένα ρουζ για μαγουλάκια ροδαλά και …γεια σας! Το μυστικό είναι στην απόχρωση. Άλλο make up για το καλοκαίρι κι άλλο για το χειμώνα. Μην τα μπερδέψετε, δεν θα ‘ναι για καλό.


Κι επειδή η τεχνολογία κάνει όντως θαύματα το Sqoom είναι όντως θαυματουργό. Εγκεκριμένο από τον πιο αυστηρό οργανισμό φαρμάκων στον κόσμο, τον Γερμανικό ΕΟΦ, το Sqoom είναι ο πλαστικός μας χειρουργός, ο δερματολόγος και ο αισθητικός. Και οι τρεις μαζί στο σπίτι μας, 24 ώρες το 24ωρο. Θέλετε κάτι παραπάνω; Εγώ θέλω το Sqoom! Και η φίλη μου η Μιμή Δεληγιαννίδη που το ανακάλυψε πρέπει να γίνει και δική σας φίλη. www.mimidlux.gr


H βιταμίνη Ε στη φυσική μορφή της (σαν πηχτό λάδι) μπορεί να μην είναι ό,τι πιο σέξι αν κοιμάστε μαζί με τον φίλο σας, αλλά η επόμενη μέρα is another day.
Βιταμίνη Β για το δέρμα μας, για τα μαλλιά μας, για όλον τον οργανισμό …και ένα προϊόν που δεν αποχωρίζομαι ποτέ: το ανακάλυψα στη Νέα Υόρκη και είναι το Baggage handler που εξαφανίζει όλη την κούραση κάτω από τα μάτια.
Και επειδή το καλοκαίρι και οι διακοπές κάποια στιγμή θα τελειώσουν αν θέλετε το μαύρισμα να γίνει εξωτικό, να διαρκέσει και να παραμείνει η Inneov είναι φίλη μας.


Τα ξανθά μαλλιά θέλουν πολύ φροντίδα για να είναι υγιή. Για μένα το νο.1 προϊόν είναι το σαμπουάν και ειδικά το conditioner. Δεν πάω πουθενά χωρίς την αγαπημένη μου σειρά Sheer Blonde του John Freida από τα Sephora.
H ενυδάτωση είναι το νούμερο ένα για το δέρμα, για τα μαλλιά, για το σώμα, για τον οργανισμό. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα λάδια με εξωτικές και μαγικές μυρωδιές. Το λάδι της Nuxe το χρησιμοποιώ χρόνια και εκτός από την υπέροχη μυρωδιά το βάζουμε στα μαλλιά, στο δέρμα, παντού.
Το λάδι της Guerlain με τερακότα δίνει λίγο πιο ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα με απίστευτη μυρωδιά από νυχτολούλουδα, γιασεμιά και όλα αυτά τα καταπληκτικά.
Και το διάσημο Maroccan Oil που κάνει τα μαλλιά μεταξένια και ευωδιαστά.


Σίγουρα έχετε καταλάβει ότι έχω ένα θέμα με τις μυρωδιές για αυτό και το σαπούνι μου έχει μία καταπληκτική μυρωδιά λεμονιού που μου φτιάχνει τη μέρα σε συνδυασμό με τη φυσική λούφα για τέλειο καθαρισμό της επιδερμίδας και απολέπιση.
Και συνεχίζω με dody butter της Vrai από το κατάστημα Natura (Ηροδότου 19Α, Κολωνάκι). Για τα πιο ξηρά σημεία του σώματος, για το ντεκολτέ, για όπου θέλουμε περισσότερη ενυδάτωση και φροντίδα.
Και η κρέμα σώματος με το άρωμα Monoi από την εξωτική Ταϊτή με μεταφέρει στον Παράδεισο.


Κι επειδή ού γαρ έρχεται μόνον… εκτός από την φροντίδα η άσκηση και η διατροφή κάνουν τη διαφορά.
Το ποδήλατο έχει μπει στη ζωή μου και ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Γιώργος στο www.doctorbike.gr που είναι για μένα ότι η express service για τα αυτοκίνητα. Στείλτε του mail ή πάρτε τον τηλέφωνο κι έρχεται αυτός σε εσάς.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιόχαν, τον δάσκαλό μου στη γυμναστική. Η μπάλα του pilates, το kettlebell, το bosu, το σκοινάκι έχουν γίνει οι καλύτεροι μου φίλοι και δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Γιόχαν γιατί κάτι φορές μου έρχεται να τον σκοτώσω! Αλλά τότε δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου…


Τα περιποιημένα χέρια και πόδια είναι μη διαπραγματεύσιμα. Όχι για λόγους αισθητικής, για λόγους υγιεινής.
Και για μας τα κοριτσάκια -αν κι αυτό επιβάλλεται και για τα αγοράκια- ένας λόγος παραπάνω. Ειδικά το καλοκαίρι που ταλαιπωρούνται περισσότερο και είναι περισσότερο εκτεθιμένα με τα παπούτσια και τις σαγιονάρες.
Οι πιο fun σαγιονάρες του καλοκαιριού με χρωματιστά τούλια by MaliYa και με φούντες σε στιλ τσαρουχιού by Alex Katsaiti και τέλεια εκτέλεση από τη MaliYa θέλουν και τέλεια ποδαράκια!
Τα αγαπημένα μου χρώματα για το καλοκαίρι δεν είναι φλούο, δεν είναι κίτρινα, πράσινα, πορτοκαλί, φούξια… Είναι γκρι, καφέ, πετρόλ και μοβ.


Κι αφού κάναμε ποδήλατο, γυμναστική, beaute, mani-pedi… πάμε και μια βόλτα στη λαϊκή για φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ό,τι πιο υγιεινό, ό,τι πιο καλοκαιρινό!!!!!
Δεν συμφωνείτε; Πεπονάκι κανείς;

And More