Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.09.2010 | 13:46

Τι λένε τα άστρα για το Φθινόπωρο;

Τι λένε τα άστρα για το Φθινόπωρο;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
ΚΡΙΟΣ
Για τους μοναχικούς Κριούς μια πολύ καλή περίοδος είναι από τις 23/9 έως και τις 23/10, καθώς τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε μια σχέση που θα σας γεμίζει ερωτικά και συναισθηματικά. Για τους δεσμευμένους είναι μια πολύ καλή εποχή για να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας, χτίζοντας την σε νέες βάσεις.  
Επαγγελματικά:  Αποφύγετε ριψοκίνδυνα ξεκινήματα, καθώς ο αυστηρός Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας, σας καλεί να είσαστε επιφυλακτικοί και συνετοί, ιδιαίτερα σε σας που είστε γεννημένοι τέλη του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Σταθείτε επιφυλακτικοί σε καινούριες γνωριμίες, μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας, με όπλο την υποχωρητικότητα και την υπομονή σας.
Επαγγελματικά: Ευκαιρίες παρουσιάζονται εκεί που δεν το περιμένετε, ειδικά για όσους από εσάς είστε γεννημένοι προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου.
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Μπορεί  να βλέπετε καχύποπτα το θέμα της δέσμευσης, όσοι είστε μόνοι σας όμως και γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα βρείτε έναν σύντροφο που θα σας καλύπτει απόλυτα και θα σκεφτείτε σοβαρά την πορεία σας μαζί του/της. Για εσάς που είστε ήδη σε μακρόχρονη σχέση, είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε το μεγάλο βήμα.
Επαγγελματικά:  Όσοι ανήκετε στο τελευταίο δεκαήμερο, ας μην κάνετε τώρα τολμηρά βήματα, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Για τους υπόλοιπους είναι εποχή σκληρής δουλειάς, όπου χτίζονται όμως οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ολόκληρο το φθινόπωρο είναι μια ιδανική εποχή, καθώς μια καινούρια ζεστή και συναρπαστική σχέση σας περιμένει, ενώ θα υπάρξουν και άτομα από το παρελθόν που θα ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Όσοι έχουν βρει το άλλο τους μισό, μπορούν να βάλουν τη σχέση τους σε μια αποτελεσματική πορεία ανανέωσης.
Επαγγελματικά : Το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, καλό θα είναι να αποφύγετε νέα ξεκινήματα, καθώς ο Πλούτωνας και ο Κρόνος δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Αντιθέτως, προτιμότερο είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα. Όμως η τύχη δίνει γενναιόδωρα την εύνοια της σε όσους είναι γεννημένοι προς το τέλος του Καρκίνου.
 
ΛΕΩΝ
Από το τέλος του Οκτωβρίου αρχίζουν να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να κάνετε ένα δυναμικό αισθηματικό ξεκίνημα, όσοι είστε μόνοι. Για ό,τι παρουσιαστεί πιο πριν, δείξτε επιφυλακτικότητα. Όσοι έχετε σχέση αποφύγετε τον εγωισμό και μετά το τέλος του Οκτωβρίου θα πετύχετε τους στόχους σας. 
Επαγγελματικά :  Αργή και σταθερή πρόοδος προβλέπεται για το φθινόπωρο, οπότε ότι ξεκινήσετε να περιμένετε, θα προοδεύσει με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Όσοι όμως είστε γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με όσα σας υπόσχονται καθώς με την επιρροή του Ποσειδώνα υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Ήρθε η στιγμή να συναντηθείτε με το πεπρωμένο σας! Καρμική και πολύ δυνατή σχέση φαίνεται για όσους μοναχικούς Παρθένους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Οι υπόλοιποι θα έχετε γνωριμίες και φλερτ αλλά όχι κάτι ουσιαστικότερο. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να βρουν πρώτα τις ισορροπίες στη σχέση σας πριν βάλουν καινούριους στόχους.
Επαγγελματικά: Καλή εποχή για να προχωρήσετε με σταθερά και δυναμικά βήματα στα καινούρια σας ξεκινήματα. Όσοι ανήκετε όμως στο τελευταίο δεκαήμερο προσέχετε πολύ. Υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες και ξαφνικές ανατροπές.
 
ΖΥΓΟΣ
Το φθινόπωρο έχει μια πολύ ονειρική και ρομαντική απόχρωση για τους ρομαντικούς Ζυγούς, ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο καθώς μια νέα σχέση φαίνεται στον ορίζοντα, έτοιμη να εκπληρώσει τις βαθύτερες προσδοκίες σας. Όσοι όμως είστε του πρώτου δεκαημέρου, δείξτε υπομονή γιατί αισθηματικά θα δοκιμαστείτε αρκετά. Μην πιστεύετε τίποτα και φανείτε συγκρατημένοι ειδικά σε νέες γνωριμίες.
Επαγγελματικά : Το πρώτο δεκαήμερο έχει μπροστά του ένα απαιτητικό φθινόπωρο όπου περισσότερο ευνοείται ο συντηρητισμός στα επαγγελματικά και όχι τα νέα ξεκινήματα. Αποφύγετε ιδιαίτερα οικονομικά ρίσκα. Οι υπόλοιποι Ζυγοί θα έχουν την έμπνευση  και την διορατικότητα που θα τους οδηγήσει να κάνουν μια καλή νέα αρχή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις αυτό το φθινόπωρο. Η γοητεία σας είναι αυξημένη, οι προτάσεις που θα σας γίνου πολλές και άξιες προσοχής όποτε θα πρέπει να διαλέξετε ό,τι σας ταιριάζει περισσότερο.  Μαζί με τα νέα πρόσωπα εμφανίζονται και άτομα από το παρελθόν που θα ζητήσουν μια νέα αρχή μαζί σας.
Επαγγελματικά:  Μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πράγματα στις καινούριες σας δραστηριότητες με όπλο την υπομονή, την μεθοδικότητα και την αποφασιστικότητα σας. Περισσότερο ευνοημένο είναι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου η τύχη χαμογελά απρόσμενα και ξαφνικά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Όπως πάντα η δημοτικότητα σας είναι αυξημένη και κατά συνέπεια μπορείτε να κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες, αλλά αυτό το φθινόπωρο δεν είναι η εποχή που προσφέρει κάτι το συγκλονιστικό. Οι δεσμευμένοι κάνετε έναν χαλαρό προγραμματισμό για το μέλλον που θα υλοποιηθεί αργότερα. Αποφύγετε τις εντάσεις με το άλλο σας μισό.
Επαγγελματικά :  Είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό και σταθερό στον επαγγελματικό σας τομέα, αρκεί να δείξετε κι εσείς την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όσοι όμως είναι γεννημένοι στο τέλος του Τοξότη ας φανούν προσεκτικοί καθώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περάσατε και περνάτε ακόμη μια πολύ δύσκολη περίοδο. Αν δεν αφήσετε την απογοήτευση να σας νικήσει, μπορείτε να βρείτε ένα πολύ σωστό άτομο που σας ταιριάζει αληθινά. Για τους δεσμευμένους Αιγόκερους είναι εποχή δοκιμασίας και ξεκαθαρισμάτων, ειδικά για όσους ανήκουν στα πρώτα δύο δεκαήμερα. Έτσι όμως μπαίνουν οι βάσεις ή για την ανανέωση της σχέσης ή για μια αρχή με κάποιο καινούριο πρόσωπο.
Επαγγελματικά : Καλύτερα να βαδίσετε στο ήδη δοκιμασμένο μονοπάτι, παρά να ανοίξετε νέους δρόμους, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για τα πρώτα δυο δεκαήμερα του ζωδίου σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αιγόκερου όμως θα βρει σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει μια αποτελεσματική αρχή στα επαγγελματικά του.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε μπροστά σας ένα φθινόπωρο όπου θα τραβάτε σαν μαγνήτης τα βλέμματα και θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Με την επιρροή του Ποσειδώνα όμως, κάπου εξιδανικεύετε τα πράγματα και δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα, οπότε φανείτε ρεαλιστές και επιφυλακτικοί. Όσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου.
Επαγγελματικά: Όσοι ανήκετε στα δυο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου σας, θα συναντήσετε βοήθεια και ενθάρρυνση από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα για τα επαγγελματικά σας ξεκινήματα. Πρέπει να φανείτε όμως φιλόπονοι, μεθοδικοί και πολύ εργατικοί για να αποδώσουν οι προσπάθειες σας καρπούς. Όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο όμως προσέχετε πολύ! Κάποιοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σας με πολύ πιεστικό τρόπο.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη που λόγω της ανάδρομης κίνησης της θα παραμείνει στον Σκορπιό όλο το φθινόπωρο, σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρα και τις προσδοκίες σας γύρω από τα αισθηματικά. Οι Ιχθύες του τελευταίου δεκαημέρου έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα θεαματικό ξεκίνημα στα αισθηματικά τους, ας μην βιαστούν όμως να επενδύσουν σ’ αυτό αν δεν περάσει λίγος καιρός.  
Επαγγελματικά:  Ειδικά από το τέλος του Οκτωβρίου, θα νιώσετε γεμάτοι δύναμη και αποφασιστικότητα για να κάνετε τα σωστά βήματα για ένα νέο ξεκίνημα. Οι απαιτήσεις θα είναι αρκετές και ίσως σας δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό που θα πρέπει να καταπολεμήσετε. Όμως η βοήθεια της τύχης υπάρχει, κι έτσι είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρετε.
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10