Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.06.2010 | 15:29

Πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη Σελήνης στις 26 του μήνα;

Πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη Σελήνης στις 26 του μήνα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
  Η ένταση της όψης του Ήλιου με την Σελήνη είναι κάτι που από την αρχαιότητα τη θεωρούσαν από τα πιο σημαντικά γεγονότα ανάμεσα στις πλανητικές επιρροές. Το ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη έκλειψη από την οποία ήδη έχουμε αρχίσει να νιώθουμε την επιρροή της είναι ότι πραγματοποιείται με τη Σελήνη στη δυσμενή θέση του Αιγόκερου.
Είναι στη φύση του μικρού δορυφόρου να κρατά με ασφάλεια και ισορροπία πράγματα όπως οι παραδόσεις, η διαίσθηση, μα πάνω απ' όλα τα συναισθήματα και τις ψυχικές μας διαθέσεις. Στη θέση του αυστηρού και τυπικού ζωδίου της εξουσίας, όπου κυριαρχεί η φιλοδοξία και η κοινωνική αναγνώριση ως μέσο επιβίωσης, η Σελήνη γίνεται σκοτεινή, αδυνατεί να έρθει σε ισορροπία και παλινδρομεί ανάμεσα στη δίψα για ξεκαθαρίσματα και στις συναισθηματικά ψυχρές αντιδράσεις.

 
Όμως, μια σεληνιακή έκλειψη δεν θα μπορούσε μόνο να επηρεάσει τις συναισθηματικές επαφές μεταξύ δύο ανθρώπων. Η δύναμη της όψης μεταφέρεται και σε άλλους τομείς, τόσο επαγγελματικούς όσο και σε θέματα σωματικής ευεξίας. Τώρα είναι η περίοδος που καταστάσεις και πράγματα που βρίσκονταν σε αδράνεια ή ήταν κρυμμένα, έρχονται στην επιφάνεια. Η έκλειψη της σελήνης στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις προσωπικές μας ανάγκες και φιλοδοξίες.

 
Διάβασε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:

 
ΚΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να βάλεις τάξη και πρόγραμμα μιας και η έκλειψη θα σου φέρει τα πάνω κάτω. Από τη μία η εργασία και οι οικονομικές συναλλαγές σε κάνουν να ανησυχείς αυτήν την περίοδο και από την άλλη η οικογένεια βρίσκεται σε ένταση. Εστίασε την προσοχή σου και δώσε τη φροντίδασου στους αγαπημένους σου γιατί τη χρειάζονται. Σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθείς ως σκληρή και επιπόλαιη. Δείξε ενδιαφέρον και κατανόηση στο σύντροφό σου αν αποφασίσει να μοιραστεί μαζί σου μυστικά. Απόφυγε κάθε παραξήγηση. Το αίσθημα ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα είναι απλά μια ψευδαίσθηση.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Ένα αίσθημα ανανέωσης και δημιουργίας θα σε βοηθήσει να βρεις νέες ισορροπίες. Πολύ πιθανό μια ερωτική γνωριμία που θα κάνεις αυτήν την περίοδο να αποδειχτεί σημαντική. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος χωρίς να αφιερώνεις και ιδιαίτερο χρόνο! Μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση θα σου δώσει ικανοποίηση.
Όπως και να έχεις την ικανότητα να αναγνωρίζεις αμέσως τις σωστές ευκαιρές και ξέρεις να τις εκμεταλλεύεσαι σωστά. Απόφυγε τις εντάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα γιατί η συμπεριφορά κάποιων μπορεί να σε εκνευρίσει.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρόσεχε μην παρασυρθείς από την καχυποψία σου και λειτουργήσεις βιαστικά. Αν σε προβληματίζει κάτι στο οικογενειακό σου περιβάλλον ο καλύτερος τρόπος για να βρεις λύσεις είναι ο διάλογος και η λογική. Θέματα υγείας μπορούν τώρα να βρουν απάντηση.
Στα προσωπικά σου η ατμόσφαιρα είναι βαριά, νιώθεις πίεση, ίσως και απόρριψη. Όλα δείχνουν να είναι περαστικά, αρκεί να αποφασίσεις να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου. Στον επαγγελματικό τομέα οι παρεξηγήσεις δημιουργούν ανασφάλεια. Κράτησε χαμηλούς τόνους και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου... γιατί η έκλειψη της Σελήνης (απέναντί σου) σε επηρεάζει αρκετά. Θα νιώθεις έντονα την επιθυμία να έχεις την επιβεβαίωση του συντρόφου σου και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ένταση και την ψυχρότητα μεταξύ σας.
Θα δημιουργηθούν γεγονότα -που μπορεί να σε φορτίσουν και να νιώσεις αδικημένη, τόσο από το χώρο της οικογένειας όσο κι από το φιλικό σου περιβάλλον.
Αν είσαι ελεύθερη, είναι πολύ πιθανόν τώρα να ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν που έμοιαζε να σε βαραίνει πολύ τον τελευταίο καιρό. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτική γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να είναι σύντομη και κακοπροαίρετη. Απόφυγε πρόσωπα που σου υπόσχονται πολλά.

 
ΛΕΩΝ
Στον επαγγελματικό τομέα δημιουργείται αυτό το διάστημα ένα έντονα φορτισμένο κλίμα. Αυξημένες ευθύνες μπορεί σε φτάσουν στα όριά σου μιας και η υπομονή σου εξαντλείται εύκολα.
Στα προσωπικά σου, έχεις την τάση να απομονώνεσαι συναισθηματικά από τον σύντροφό σου και αυτό χρειάζεται λίγο προσοχή. Ένα σύνολο από εντάσεις στην οικογένεια ή κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να σε κάνουν να γίνεις σκληρή χωρίς αιτία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βλέπεις τα πράγματα γύρω σου να αλλάζουν απότομα και τίποτα από όλα αυτά δεν σου φαίνεται χρήσιμο. Είναι όμως. Μετά από αυτή την έκλειψη ακολουθεί μια νέα περίοδος γνωριμιών και δημιουργικότητας. Το πρόγραμμά σου αλλάζει. Η διασκέδαση και οι απολαύσεις γίνονται προτεραιότητα για σένα και παράλλησα νιώθεις την ανάγκη για φλερτ και επιβεβαίωση. Προσπάθησε να αποφύγεις τα “παραστρατήματα” γιατί θα τα βρεις μπροστά σου το επόμενο εξάμηνο.

ΖΥΓΟΣ
Μείνε συγκεντρωμένη στις προτεραιότητες που έχεις βάλει και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους όταν επικοινωνείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Σε αυτή την έκλειψη θα σε απασχολήσουν αρκετά τα οικογενειακά σου και είναι πιθανόν να έχεις διάφορες αντιπαραθέσεις. Ίσως νιώσεις ότι κατά κάποιο τρόπο προσβάλουν την ανεξαρτησία σου ή το κύρος σου. Πριν αποφασίσεις να κλείσεις νέες επαγγελματικές συμφωνίες, σκέψου καλά. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή εκμετάλλευσης.

 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη για σένα ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις! Τα πράγματα που είχες θέσει ως στόχους πραγματοποιούνται με μεγάλη άνεση αυτό το διάστημα. Πρέπει όμως να προσέξεις την τάση που σου δημιουργείται να κυριαρχείς στις συναλλαγές σου και στις επαφές σου. Είναι πιθανό να περάσεις λάθος μηνύματα με κίνδυνο να ψυχρανθούν οι σχέσεις σου.
Αν αποφασίσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, αυτό το διάστημα μπορείς να ελπίζεις για μελλοντικά οφέλη στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό ένα μυστικό ή μια εξαπάτηση από το κοντινό σου περιβάλλον να σε φέρει σε ένταση και σε ένα ξέσπασμα θυμού.

 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διάστημα υπογραμμίζονται οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σου. Η προσπάθεια για να μπεις σε ένα νέο περιβάλλον συνεγασιών και συναλλαγών, τώρα θα βρει ανταπόκριση. Πρόσεξε όμως γιατί κάτι τέτοιο είναι πιθανό να σε κάνει να υποκύψεις σε όρους και περιορισμούς που αργότερα θα σου γίνουν αβάσταχτο φορτίο.
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις και το αίσθημα της απογοήτευσης στα προσωπικά σου. Ασχολήσου με όσους σε στηρίζουν συναισθηματικά. Αφιέρωσε χρόνο μαζί τους γιατί είναι πιθανό να προκύψουν συναισθηματικά ψυχρές αντιδράσεις.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διάστημα θα φανείς αρκετά απαιτητική στο περιβάλλον σου και είναι πολύ πιθανόν να αντιδράς με ένταση και παρορμητικότητα. Συναισθηματικά ίσως νιώσεις την ανάγκη για αποδοχή και επιβεβαίωση από τον σύντροφό σου.
Τώρα έρχονται στην επιφάνεια, οικογενειακά θέματα που εκκρεμούσαν, με σκοπό να βρεθούν λύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα να περιμένεις νέες εξελίξεις. Πρόσεξε την τάση που έχεις να επιβάλλεσαι ή να κρατάς μυστικά αυτόν τον καιρό μας και μελλοντικά αυτό θα εκθέσει το κύρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα σύνολο από συνεργασίες και πρόσωπα που έμοιαζε εμπόδιο για την προσωπική σου εξέλιξη όλο αυτόν τον καιρό, τώρα μπαίνει σε διαδικασία αποκοπής ή ξεκαθαρίσματος. Είναι πιθανόν να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς ζητάς ως αμοιβή από τα επαγγελματικά σου.
Η ένταση και οι φόβοι τονίζονται τώρα για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μείνε σταθερή στις επιλογές σου και σε αυτά που θεωρείς αξίες. Τα κοντινά σου πρόσωπα βρίσκονται σε δύσκολη θέση μιας και για αρκετές μέρες δεν θα μπορούν να σε καταλάβουν. Αφιέρωσε χρόνο μαζί τους και μίλησέ τους με ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΣ
Αλλαγές και ανατροπές στο περιβάλλον σου θα σε κάνουν να απομονωθείς από τα κοντινά σου πρόσωπα. Στα επαγγελματικά σου όμως συμβαίνει το αντίθετο, τονίζεται η συνεργασία. Νέα δεδομένα σου δίνουν κύρος και υπάρχει εξέλιξη. Είναι πιθανόν τώρα να μπούνε στη ζωή σου νέα πρόσωπα, να κάνεις νέες γνωριμίες ή φιλίες που στο μέλλον θα σε βοηθήσουν αρκετά. Δώσε προσοχή στην οικογένεια μιας και αυτό το διάστημα το χρειάζεται.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:22

Top 10