Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.10.2010 | 12:47

Αισθηματικές προβλέψεις μέχρι τέλος του χρόνου

Αισθηματικές προβλέψεις μέχρι τέλος του χρόνου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 
ΚΡΙΟΣ
Με πολλές εκπλήξεις προβλέπονται οι επόμενοι δύο μήνες για τους Κριούς του πρώτου και τελευταίου δεκαημέρου, καθώς το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης τονώνει την ερωτική σας ζωή και φέρνει στιγμές πάθους και έκστασης. Σημαντική είναι και η επιρροή της πανσελήνου που είχαμε στις 23/10, καθώς μπορεί να φέρει μια νέα σχέση στους μοναχικούς, ενώ όσοι έχετε ήδη σχέση μπορείτε να την ανανεώσετε και να την οδηγήσετε σε ένα καλύτερο επίπεδο. Φανείτε ωστόσο επιφυλακτικοί σε σχέσεις του παρελθόντος που μπορεί να ξαναεμφανιστούν μπροστά σας, διότι θα σας προσφέρουν κάποιες ευχάριστες ερωτικές στιγμές, αλλά τίποτα το ουσιαστικό.
Οι Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου θα δοκιμαστείτε αρκετά, καθώς ο Κρόνος έρχεται σαν δίκαιος αλλά αυστηρός κριτής για να διαπιστώσει τις αντοχές της σχέσεις σας. Μόνο όσοι δεσμοί έχουν γερές βάσεις, θα ξεπεράσουν αυτή τη δοκιμασία, ενώ όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο και είστε μόνοι σας θα δυσκολευτείτε προς το παρόν να βρείτε κάτι που να σας εκφράζει και να σας ταιριάζει.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεστε σε ένα πάρα πολύ καλό διάστημα, καθώς όλοι σας βλέπουν με αρκετή συμπάθεια και κερδίζετε εύκολα τις εντυπώσεις. Οι επόμενοι μήνες είναι καλοί για να οδηγήσετε οι δεσμευμένοι τη σχέση σας στην κατεύθυνση που θέλετε και συνάμα να βρείτε πολύ αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι και ειδικά όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο θα μπορέσετε να βρείτε έναν σύντροφο που να σας καλύπτει ψυχικά και συναισθηματικά. Επίσης δεν αποκλείεται κάποιος παλιός σας σύντροφος να σας ζητήσει επανασύνδεση. Σκεφτείτε με γνώμονα την λογική και πράξτε ανάλογα. Ειδικά οι του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου ας φανείτε επιφυλακτικοί στις φωνές του παρελθόντος, καθώς η Πανσέληνος στις 23/10 δημιούργησε μπερδεμένες και παρασκηνιακές καταστάσεις. Καλύτερα λοιπόν να κοιτάξετε μπροστά.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς είναι πάρα πολύ σημαντικοί για εσάς, καθώς ήρθε η στιγμή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή. Ειδικά οι Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, θα το σκεφτούν σοβαρά να επισημοποιήσουν κάποια υπάρχουσα σχέση, ενώ όσοι είστε μόνοι σας θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε έναν σοβαρό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει μακρόχρονη σχέση. Τόσο η θετική επιρροή του Κρόνου, όσο και η νέα Σελήνη στις 6/11, σας υπόσχονται ότι καλύτερο για την αισθηματική σας ζωή.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η γοητεία σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και η νέα Σελήνη στις 6/11 αυξάνουν τη δημιουργικότητα σας, με αποτέλεσμα πολλές και ενδιαφέρουσες συναισθηματικές προτάσεις. Περισσότερο ευνοούνται νέα ξεκινήματα, αν όμως σας πλησιάσουν άτομα του παρελθόντος, κάντε υπομονή ως τις 19/11, όπου η Αφροδίτη θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα οπότε θα μπορέσετε να κρίνεται πιο σωστά τις προθέσεις των άλλων προς εσάς. Για τους δεσμευμένους οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς σας φέρνουν πιο κοντά στον σύντροφο σας, βάζοντας έτσι θεμέλια για μια καλή πορεία. Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ας φανεί προσεκτικό. Με τον Πλούτωνα απέναντι σας, η σχέση σας δοκιμάζει τις αντοχές της. Φανείτε ψύχραιμοι και αποφύγετε εκδηλώσεις κτητικότητας, ώστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

 

 
ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες ειδικά του δεύτερου δεκαημέρου, μπορούν να περιμένουν σπουδαίες εξελίξεις στα αισθηματικά τους, ειδικά από τις 6/12 και μετά. Τόσο η νέα Σελήνη όσο και ο Άρης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, σας οδηγούν να ανανεώσετε τη σχέση σας, να αναζωπυρώσετε το πάθος σας και να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους, ενώ όσοι είστε μόνοι σας θα μπορέσετε τον Δεκέμβριο να βρείτε μια σωστή σχέση που θα σας ενθουσιάσει πολύ. Όσοι ανήκουν όμως στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου, με την απατηλή επιρροή του Ποσειδώνα, να θυμούνται πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μην βιάζεστε να πάρετε σωστές αποφάσεις και φανείτε επιφυλακτική σε νέες γνωριμίες.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεγάλη κινητικότητα και πολύ δράση αναμένεται στην συναισθηματική σας ζωή. Οι γνωριμίες θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και ειδικά για τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου προβλέπεται μια πολύ δυνατή και καρμική σχέση. Το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ας κρατήσει καλύτερα επιφυλακτική στάση καθώς κάποιες γνωριμίες μπορεί να σας ενθουσιάσουν αλλά να αποδεχθούν περιστασιακές. Οι δεσμευμένοι θα έχετε μια πολύ όμορφη και συναρπαστική συναισθηματική ζωή με τον σύντροφο σας. Κρατήστε όμως χαμηλούς τόνους καθώς άθελα σας μπορεί να προκαλέσετε παρεξηγήσεις.

 
ΖΥΓΟΣ
Η πιεστική παρουσία του Κρόνου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους Ζυγούς του δεύτερου δεκαημέρου, φέρνει κρίση στις σχέσεις σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και φερθείτε με απόλυτη σοβαρότητα, διαφορετικά μπορεί να φτάσετε ακόμα και σε χωρισμό. Οι μοναχικοί περνάτε ένα διάστημα εσωστρέφειας. Προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο στον ορίζοντα. Όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου ειδικά στο διάστημα 9/11 έως 1/12 θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές γνωριμίες, και οι δεσμευμένοι θα αρχίσουν μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο τους. Οι πιο ευνοημένοι από όλους είναι όσοι ανήκουν στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς ο Ποσειδώνας στον τομέα των αισθηματικών, σας δίνει ρομαντισμό, ζεστασιά και κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μεγάλη εύνοια ειδικά ως τις 18/12. Τόσο νέες γνωριμίες όσο και άτομα από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους, εσείς όμως με βάση την ισχυρή σας διαίσθηση θα επιλέξετε ότι θεωρείτε καλύτερο. Παρόμοιες καταστάσεις αναμένονται και για το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς ευνοείστε όμως ακόμη περισσότερο, καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 6/11, όπως και η παρουσία της Αφροδίτης από 18 εως 29/12, σας δίνουν τόση γοητεία που κανείς δε μπορεί να αντισταθεί. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Όσοι είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού, μπαίνουν σε μια από τις καλύτερες φάσεις της αισθηματικής τους ζωής, καθώς η επιρροή του Δία και του Ουρανού τους επόμενους δυο μήνες σας δίνουν αισιοδοξία, ζεστασιά και χαρά μέσα από τον έρωτα, ενώ συνάμα οι συναισθηματικές σας προσδοκίες εκπληρώνονται και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα του Ερμή από 9/11 έως 1/12 από το ζώδιο σας, σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Έτσι οι δεσμευμένοι έχετε μια πολύ βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο σας, που βοηθάει την σχέση σας να γίνει καλύτερη και να εξελιχθεί περισσότερο. Καλό είναι όμως να φανείτε προσεκτικοί γιατί η επιρροή του Άρη ως τις 7/12 φέρνει κάποια ένταση, από την άλλη όμως δημιουργεί ένα πολύ δυνατό ερωτικό κλίμα. Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, καθώς η νέα Σελήνη στις 6/12, σας βοηθά να δώσετε μια καλύτερη κατεύθυνση στη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία για ένα δυνατό και θεαματικό ξεκίνημα.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσοι έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια δύσκολη εποχή συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ό,τι συμβαίνει είναι για το καλό σας. Μην αντιστέκεστε στην ροή των γεγονότων και αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, αργότερα θα καταλάβετε ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου θα απολαύσει μια πολύ ζεστή επαφή με τον σύντροφο του και θα βελτιώσει τη κοινωνική ζωή. Οπότε προβλέπονται περισσότερες έξοδοι και ευκαιρίες για διασκέδαση, ειδικά για τις 17 έως τις 30/12. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να καταλάβετε ότι κάποιος από το φιλικό σας περιβάλλον, έχει συναισθηματικό ενδιαφέρον για εσάς. Όσοι έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου είναι και οι περισσότερο ευνοημένοι, καθώς η πανσέληνος της 21/11 στον τομέα των αισθηματικών σας, αυξάνει την γοητεία και εκπληρώνει τα συναισθηματικά σας όνειρα.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για τους δεσμευμένους Υδροχόους των πρώτων δύο δεκαημέρων, οι επόμενοι μήνες είναι ένα διάστημα αρμονίας με τον σύντροφο σας. Αποφύγετε μόνο να μεταφέρετε το άγχος της επαγγελματικής σας ζωής στην σχέση σας. Καθώς με την δυσαρμονική επιρροή της διελαύνουσας Αφροδίτης υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε κάποιες καλές στιγμές. Όσοι είστε μόνοι δεν βρίσκετε προς το παρόν κάτι αξιόλογο. Κάντε υπομονή, τα καλά θα έρθουν αργότερα. Οι Υδροχόοι του τελευταίου δεκαημέρου όμως, με την επιρροή του Ποσειδώνα και της πανσέληνου στις 21/12, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και να βιώσετε μοναδικές στιγμές. Αποφύγετε ωστόσο να εξιδανικεύσετε υπερβολικά άτομα και καταστάσεις.

 
ΙΧΘΕΙΣ
Με την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης, οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου θα κάνουν αρκετές γνωριμίες ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, καλύτερα όμως να περιμένετε ως την 1/12 για να κάνετε σωστά τις επιλογές σας. Για τους δεσμευμένους είναι ένα πολύ όμορφο διάστημα για την σχέση σας, όπου θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου έχει επίσης εξαιρετικές προοπτικές σε αισθηματικό επίπεδο, από τις 17/12 όμως και μετά, ενώ οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών είναι και οι περισσότερο ευνοημένοι, καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας φέρνει χαρά και αισιοδοξία μέσα από τον έρωτα και εκπληρώνει όλες τις συναισθηματικές σας προσδοκίες.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10