Βίκυ και γλυκοί πειρασμοί! Ποιος είναι εκείνος στον οποίον δεν μπορεί να αντισταθεί;

Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Γενικά είμαι γλυκατζού, οπότε καθημερινά χρειάζομαι τη δόση μου από γλυκό, έστω και σε μικρή ποσότητα.

Αυτό βέβαια θα μπορούσε να είναι απλά ένα κομμάτι σοκολάτας ή μια γενναιόδωρη κουταλιά από κάποιο άλλο γλυκό . Άλλωστε εμείς οι γυναίκες το χρειαζόμαστε και περισσότερο.

Δύσκολο βέβαια να πω σε ποια… αμαρτία δεν θα μπορούσα να αντισταθώ. Είναι μεγάλη η λίστα με τα γλυκά που μου αρέσουν! Ίσως θα ήταν πιο εύκολο να σας πω ποια δεν μου αρέσουν!

Ανάλογα τη μέρα και τις συνθήκες, ίσως να θελήσω και κάτι διαφορετικό. Παρόλα αυτά, έχω κάποιες σταθερές αξίες και στα γλυκά. Παραδέχομαι λοιπόν ότι… δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στη πραλίνα φουντουκιού – ακόμα και σκέτη.

Ξέρω, είναι λίγο «γουρουνιά», αλλά μου αρέσει. Αμέσως μετά στη λίστα μου, θα κατατάξω την creme brulee και το cheesecake. Πρέπει μάλιστα να σας πω ότι κάποτε είχα δοκιμάσει να φτιάξω και σπιτικό cheesecake και ήταν αρκετά καλό! Έχω όμως καιρό να ασχοληθώ με το «σπορ», οπότε όταν ξαναθυμηθώ τη συνταγή θα σας την παρουσιάσω.

Βίκυ Αρβανίτη

/

Read More

And More