Όταν τα δημοσιεύματα κρύβουν κακόβουλα σχόλια! Η Βίκυ Αρβανίτη εξηγεί πως το αντιμετωπίζει…

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω δημοσιεύματα που αφορούν είτε εμένα προσωπικά είτε την ομάδα μας. Αυτό είναι κάτι πολύ λογικό, καθώς εκπροσωπούμε τη χώρα μας στο εξωτερικό όντας μέλη της Εθνικής ομάδας αλλά εκπροσωπούμε και τον αθλητισμό γενικότερα.

Φυσικά όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι κάποιες φορές και αρνητικά. Σε αυτό όμως πρέπει να προσαρμοζόμαστε όταν είμαστε πρόσωπα εκτεθειμένα στη δημοσιότητα λόγω του επαγγέλματός μας.

Είτε είναι θετική είτε είναι αρνητική η δημοσιότητα που λαμβάνω, προσπαθώ όσο είναι εφικτό να μην ασχολούμαι και να συγκεντρώνομαι στο στόχο μου. Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να μπεις στο «τρυπάκι» να ασχοληθείς με το κάθε δημοσίευμα και το κάθε σχόλιο που μπορεί να κάνει κάποιος επώνυμα ή ανώνυμα μέσω του υπολογιστή.

Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις τόσα χρόνια που είμαι επαγγελματίας αθλήτρια και η τακτική που ακολουθώ είναι είτε να μην το ψάχνω και πολύ ή αν τυχόν διαβάσω κάτι που με αφορά, κάνω απευθείας «delete» στο μυαλό μου και επικεντρώνομαι στον αθλητικό μου στόχο ώστε να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Κάποιες φορές που είχα διαβάσει κάτι αρνητικό μπορώ να πω ότι με πείσμωσε να προσπαθήσω περισσότερο. Ειδικά σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως για παράδειγμα οι Ολυμπιακοί αγώνες τέτοια, δημοσιεύματα είναι πολύ συχνά. Είναι κι αυτό μέρος της ζωής ενός αθλητική και μαθαίνω να προσαρμόζομαι για να προχωράω μπροστά.

/

Read More

And More