Μήπως θα πρέπει να γίνουμε λίγο Καλιφορνέζοι;

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι έχουμε ακούσει για το πόσο πολύ προσέχουν τη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους οι Αμερικάνοι που ζουν στην Καλιφόρνια. Και ήρθε η στιγμή που το διαπίστωσα και από κοντά.

Εδώ και 2 εβδομάδες έχουμε έρθει στο Los Angeles για προετοιμασία και αυτό που πραγματικά με εντυπωσιάζει είναι το πόσο πολύ προσέχουν το σώμα τους και γυμνάζονται οποιαδήποτε στιγμή με ό, τι κι αν κάνουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εικόνα που βλέπω κάθε πρωί πηγαίνοντας στο γήπεδο: Μαμάδες που βγάζουν τα μωρά τους βόλτα με το καρότσι φορώντας Polar και τρέχοντας, ενώ σπρώχνουν το καρότσι. Φυσικά αυτό γίνεται στον πεζόδρομο δίπλα στις απέραντες παραλίες Hermosa Beach και Manhattan Beach με απόλυτη ασφάλεια. Μια εικόνα που μας φαντάζει κωμική, αλλά είναι πολύ ουσιαστική καθώς γυμνάζεσαι και ταυτόχρονα βγάζεις βόλτα το μωρό σου.

Όσο για τα supermarket δεν έχω λόγια… Υπάρχουν τεράστια Supermarket που πωλούν μόνο βιολογικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και μπορείς να χαθείς εκεί μέσα για ώρες, χαζεύοντας την ποικιλία που υπάρχει σε κάθε προϊόν.

Μήπως θα πρέπει να γίνουμε λίγο Καλιφορνέζοι…;;;

Βίκυ

Read More

And More