Βίκυ Αρβανίτη: “Και ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα των διακοπών!”

Και ναι λοιπόν ήρθε η ώρα των διακοπών! Νωρίτερα απ’ οτι συνηθίζω κάθε χρόνο. Ίσως είναι η δεύτερη φορά που κάνω διακοπές Αύγουστο, αυτή τη φορά λόγω των Ολυμπιακών αγώνων. Tο πρόγραμμα των τουρνουά τελείωσε νωρίτερα οπότε δεν έχασα την ευκαιρία να φύγω για λίγες ημέρες από την Αθήνα. Όσο προλαβαίνω γιατί πλέον οι περισσότεροι γυρνούν στις δουλειές τους σιγά, σιγά οπότε μετά δεν θα είχα παρέα για κάποιο νησί.

Όπως είναι λογικό όταν είμαι σε διακοπές δεν θέλω να κάνω τίποτα απολύτως από το να είμαι στην ξαπλώστρα μου να διαβάζω περιοδικά, να λύνω σταυρόλεξα, να βουτάω στη θάλασσα όταν ηλιοκαώ και φυσικά να με τραβάνε να παίξω beach volley.

Ειδικά εδώ στη Σαντορίνη δεν τη γλιτώνω με τίποτα! Έχει βέβαια και την πλάκα του να παίζεις just for fun που λένε, χωρίς κανόνες και τεχνικές!

Επίσης είναι λογικό το καλοκαίρι να θες να παραβείς τους κανόνες διατροφής που ακολουθείς τον υπόλοιπο καιρό, έτσι κι εγώ απολαμβάνω όλα αυτά που μου λείπουν χωρίς δισταγμό και τύψεις αλλά βέβαια χωρίς να το παρακάνω κιόλας. Άλλωστε λίγο beach volley, ντάλα μεσημέρι και καθάρισα!

Μιας και μίλησα για παρασπονδίες κτλ. θέλω να σας δείξω τον αγαπημένο μου φούρνο όπου πηγαίνω καθημερινά πριν από την παραλία. Έχει τόσες λιχουδιές και τόσους πειρασμούς που χορταίνεις ακόμα και βλέποντάς τα. Μια εικόνα θα σας πείσει!


Και μην νομίζετε, δεν έχω πάρει ακόμα κιλά! Προσέχω άλλωστε ..:)

Read More

And More