9 influencer που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram γιατί έχουν τα πιο stylish μαλλιά!

Είναι επίσημο: είμαι instagram junkie! Γιατί κάθε φορά που πάω να πληκτρολογήσω μια σειρά σε ένα άρθρο το αφήνω στην άκρη και πιάνω το κινητό μου. Και κάπως έτσι, αποφάσισα να κάνω το instagram δουλειά και να ανεβάζω ότι μου τραβάει την προσοχή από εκεί. Όχι ότι υπήρξε παρθενογέννεση αφού τα μεγαλύτερα sites μόδας και ομορφιάς έχουν γεμίσει τώρα με άρθρα τύπου “οι 10 πιο στιλάτες Γαλλίδες που πρέπει να ακολουθήσεις” ή “οι 15 top influencers που πρέπει να γνωρίζεις”. Και κάπως έτσι, βρήκα το τέλειο άλλοθι για λίγο χάζι παραπάνω.

Επειδή, όμως, εδώ είναι το beauty department, τι θα έλεγες να κάνουμε focus στα μαλλιά; Παρακάτω θα βρεις τις 10 top influencers με τα πιο χαρακτηριστικά μαλλιά που μας δίνουν καθημερινά έμπνευση για τα #hairgoals μας!

Caroline de Maigret

H Γαλλίδα συγγραφέας του “How to be a Parisian” έχει ίσως τα πιο χαρακτηριστικά μαλλιά του instagram. Η ίδια δεν έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ πιστολάκι και το μυστικό της είναι ότι κοιμάται με φρεσκολουσμένα μαλλιά που τα έχει πλέξει πρώτα. Το επόμενo πρωί τα λύνει και… ένα γαλλικό Voila!

Kate Foley

Είναι ο λόγος που κάνουμε τα μαλλιά μας χωρίστρα στο πλάι κάποιες φορές, ενώ το χρώμα της είναι στα #hairgoals κάθε ξανθιάς!

Eva Chen

Τα μαλλιά της είναι τόσο χαρακτηριστικά που μπορούν να εξαφανίσουν από δίπλα τους την Gigi Hadid. Επίσης, η Eva Chen εκτός από #hairgoals σου δίνει και #careergoals στο προφίλ της καθώς έγινε από beauty editor “κεφάλι” του instagram σε μερικά απλά βήματα. Πλέον, δουλεύει για το instagram.

Yasmin Sewell

Αν έχεις σγουρά μαλλιά η Yasmin Sewell θα γίνει το αγαπημένο σου hair icon! Παρά το γεγονός ότι το μήκος των μαλλιών της παίζει κάθε φορά, κινείται στα κοντά μήκη σε γενικές γραμμές και είναι εκείνη που σε ενθαρρύνει να μην βάλεις πιστολάκι!

Alexa Chung

Πολύ πριν το shag κούρεμα γίνει τάση η Alexa Chung μας μύησε στο shag! Αν τα μαλλιά σου, λοιπόν, είναι σπαστά ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις!

Sarah Harris

H fashion director της Vogue που απέκτησε τις πρώτες της γκρι τρίχες στα 16 της έχει επίσης πολύ χαρακτηριστικά μαλλιά. Καταρχήν, είναι γκρι και μακριά. Και αυτό αρκεί για να δώσει αυτοπεποίθηση σε όλες εμάς και να μας μάθει να αγαπάμε τους εαυτούς μας ακριβώς όπως είναι!

Caroline Issa

Είναι επίσης κορίτσι από τον κόσμο της μόδας και των περιοδικών, αγαπημένη influencer του instagram και έχει signature hair look: πιάνει τα μαλλιά της τις περισσότερες φορές προς τα πίσω και είναι σχεδόν wet.

Jeanne Damas

Είναι Γαλλίδα it girl (όπως τα περισσότερα κορίτσια που παίζουν σε αυτή την κατηγορία), το χρώμα της είναι καστανό σκούρο που σημαίνει ότι εμείς οι Ελληνίδες μπορούμε να ταυτιστούμε πιο εύκολα μαζί της και έχει αυτές τις χαρακτηριστικές γαλλικές φράντζες. Επίσης, στο προφίλ της θα δεις πολλές και ωραίες ιδέες για πιασίματα, χαλαρά και effortless όπως επιβάλλει το καλοκαίρι και οι νέες τάσεις!

Olivia Palermo

Αν αυτά τα μαλλιά δεν είναι στη λίστα με τα hair goals τότε… τι; Επίσης, η Olivia Palermo εκτός από τέλειο χρώμα- τέλειο κούρεμα στον λογαριασμό της στο instagram μας δίνει και μερικές πολύ ωραίες ιδέες για χτενίσματα!

Read More

And More