5 stars αποκαλύπτουν το μεγαλύτερο beauty λάθος τους! Με ποια ταυτίζεσαι;

Υπάρχουν ένα σωρό λάθη που έχω κάνει κατά καιρούς σε σχέση με την επιδερμίδα του προσώπου μου. Ένα από αυτά είναι ότι χρησιμοποιώ σχεδόν καυτό νερό για να πλένω το πρόσωπό μου τον χειμώνα (να σηκώσει το χέρι της όποια δεν!). Αλλά εμείς είμαστε εμείς, οι stars είναι οι stars και από εκείνες που έχουν στο speed dial του κινητού τους τους καλύτερους experts δεν θα περίμενες ποτέ να κάνουν τα αντίστοιχα. Και όμως…

Από το self tan με κρέμες που την έκαναν να δείχνει πορτοκαλί μέχρι το να πέφτει για ύπνο συχνά- πυκνά με μακιγιάζ, αυτές οι stars δεν είναι ολόσωστες στο skincare τους όπως θα περίμενε κανείς. Kim Kardashian, Kylie Jenner, Victoria Beckham και καναδυό ακόμη μετανιώνουν για παλιότερα beauty λαθη τους. Μαντεύεις ποια έκανε τι; Οι απαντήσεις παρακάτω…


Η Victoria Beckham μετανιώνει γιατί…

… Έκανε πολλά self tan στην επιδερμίδα και το πρόσωπό της. Σε παλιότερη συνέντευξη της στο Hello είχε πει: “είχα γίνει πορτοκαλί αλλά σίγουρα αυτό είναι ένα look που ανήκει στο παρελθόν”. Επίσης, στην ίδια συνέντευξη είχε πει ότι αυτό το self tan την έκανε να δείχνει μεγαλύτερη αλλά από την άλλη έμοιαζε περισσότερο με σύζυγο… ποδοσφαιριστή!
Η Κim Kardashian μετανιώνει γιατί…

… για το laser στις φύτρες της! Θα περίμενε κανείς από την Kim Kardashian να μετανιώνει επειδή πολλές φορές κοιμάται με το μακιγιάζ της και όχι επειδή την παίρνει ο ύπνος, αλλά επίτηδες. Κι όμως, η ίδια είχε γράψει στο application της πως μετανιώνει που έκανε laser στα baby hair γύρω από το πρόσωπό της γιατί την έκαναν να δείχνει πιο νέα. Μάλιστα, είχε γράψει όσες την ακολουθούσαν: “Κυρίες μου, φυσικά και μπορείτε να κάνετε laser εκεί αλλά σας προειδοποιώ: εμένα μου λείπουν οι δικές μου!”.
Η Κylie Jenner μετανιώνει γιατί…

… που έπεφτε για ύπνο με μακιγιάζ! Ή δεν μετανιώνει ακριβώς, αλλά είναι κάτι που προσπαθεί να διορθώσει αφού το κάνει και τώρα: “Κάποιες φορές ξεχνάω να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου αν είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά προσπαθώ να σταματήσω να το κάνω”.
Η Jennifer Aniston μετανιώνει γιατί…

… έβγαινε στον ήλιο χωρίς αντηλιακό. Κάποιες μέρες! Τελικά, παρά το γεγονός ότι περιμέναμε από την Aniston να τα κάνει όλα ολόσωστα, έχει κάνει κι εκείνη τα λάθη της καθώς φαίνεται: “Μου αρέσει πολύ ο ήλιος και καθόμουν πάντα με τις ώρες”. Επίσης, έχει δηλώσει ότι όταν ήταν μικρότερη δεν φορούσε πάντα αντηλιακό, κάτι για το οποίο μετανιώνει πολύ τώρα!

Η Cameron Diaz μετανιώνει γιατί…

… έκανε botox! Yeap! Παρά το γεγονός ότι το botox είναι κάτι διαδεδομένο εκείνη είχε πει: “το botox άλλαξε το πρόσωπό μου με τόσο περίεργο τρόπο που είπα όχι δεν θέλω να είμαι έτσι! Προτιμώ να βλέπω το πρόσωπό μου να γερνάει παρά να βλέπω ένα πρόσωπο που δεν ανήκει σε εμένα!”.

Και τώρα η αγαπημένη ώρα του poll: εσύ με ποια διάσημη ταυτίστηκες περισσότερο;

Read More

And More