8 stars που άλλαξαν τα μαλλιά τους για χάρη ενός ρόλου

Η ομορφιά απαιτεί θυσίες. Αλλά όταν είσαι ηθοποιός, η τέχνη απαιτεί πολύ περισσότερες θυσίες και μπαίνει σε θέση προτεραιότητας σε σχέση με την εμφάνισή σου. Πού θέλω να καταλήξω; Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει πολλές διάσημες να αλλάζουν τα μαλλιά τους για χάρη ενός ρόλου. Και μάλιστα, πολλές stars πρώτης γραμμής και με πολύ μακριά μαλλιά, θυσίασαν τα μακριά τους μήκη όχι για να κόψουν μερικούς πόντους αλλά για να τα ξυρίσουν. Τελευταίο (και πιο σοκαριστικό!) παράδειγμα, της Cara Delevingne. Γι’αυτό το θέμα δεν είχαμε καμία καλύτερη αφορμή!

Cara Delevingne

Λίγες μέρες πριν οι paparazzi απαθανάτισαν την Cara για πρώτη φορά με το ολοκαίνουργιο, ξυρισμένο της κεφάλι, κάτι που έκανε για τον ρόλο της στην επικείμενη ταινία Life in a Year. Τι πραγματεύεται; Ένα κορίτσι που λόγω προβλήματος υγείας έχει ένα χρόνο ζωής και το αγόρι της, τον οποίο υποδύεται ο Jaden Smith κάνει τα πάντα για να είναι αυτός ένας υπέροχος χρόνος!

Natalie Portman

Η Natalie Portman όχι μόνο ξύρισε τα μακριά μαλλιά της για το V for Vendetta αλλά το έκανε και live, δηλαδή κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Φαίνεται πως τα δάκρυα που έτρεξαν από τα μάτια της εκείνη τη στιγμή ήταν πέρα για πέρα αληθινά!

Rooney Mara

Τη μια στιγμή την είδαμε (και την γνωρίσαμε) με μακριά μαλλιά στο The Social Network και την αμέσως επόμενη είχε κοντά μαλλιά, ένα edgy κούρεμα και κοντές αφέλειες για να υποδυθεί το κορίτσι με τα τατουάζ, τα οποία σε αντίθεση με τα μαλλιά δεν ήταν αληθινά. Αλλά έπρεπε να κάνει piercing στα χείλη, τη μύτη, το φρύδι, το στήθος. Ouch!

Halle Berry

Πολύ πριν ανακαλύψουμε ότι τα αληθινά μαλλιά της Halle Berry είναι πολύ σγουρά, η ίδια μας είχε δώσει μια πρώτη γεύση στην ταινία Frankie & Alice όπου βέβαια φορούσε περούκα.

Kirsten Dunst

Η ηθοποιός θυσίασε τα signature ξανθά μαλλιά της για να υποδυθεί τη Mary-Jane στην τριλογία του Spider Man.

Emma Stone

Αντίθετα, η μέχρι πρότινως κοκκινομάλλα Emma Stone έπρεπε να βάψει τα μαλλιά της κατάξανθα στον Spider Man όπου υποδύθηκε την Gwen Stacy.

Demi Moore

Ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας G.I. Jane το 1997 η Demi Moore ξύρισε τα μαλλιά της και συνόδευσε τον τότε σύζυγό της, Bruce Willis, στο κόκκινο χαλί. Οι δυο τους ήταν ίσως το πιο hot ζευγάρι της εποχής!

Anne Hathaway

Και η Anne Hathaway ανήκει στις περιπτώσεις της extreme θυσίας για λογαριασμό της τέχνης αφού και εκείνη ξύρισε τα μαλλιά της για τον ρόλο της στο Les Miserables. Και όπως η Natalie Portman, έτσι κι εκείνη το έκανε live!

Read More

And More