7 τέλεια tricks μακιγιάζ που μας έμαθε η προσωπική make up artist της Τατιάνας!

Κάθε μέρα εδώ στο TLIFE, εκεί περίπου στις 16:00, επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό: στο mail μας έρχονται σωρηδόν μηνύματα που αφορούν το beauty look της Τατιάνας. Ποιο είναι το κραγιόν που φοράει, τι σκιά χρησιμοποίησε στα μάτια της, τι είναι το ρουζ της και ούτω καθεξής.

Κάθε μέρα εδώ στο TLIFE αυτό που συμβαίνει μας είναι λίγο- πολύ γνώριμο γιατί ξέρουμε πόσο σου αρέσει κάθε μακιγιάζ της Τατιάνας και θέλεις να γνωρίζεις λεπτομέρειες. Λοιπόν, η ίδια σήμερα μέσα από το instagram της (aka @tatistefanidou), μας σύστησε (σας σύστησε!) στην προσωπική της make up artist (και αδυναμία της!), την Μαρία Μαρκαντωνάτου.


“H μακιγιέζ μου, Μαρία Μαρκαντωνάτου, έτοιμη, όπως και κάθε μεσημέρι, να ξεκινήσει τη μεταμόρφωσή μου!”, έγραψε η Τατιάνα κάτω από αυτή τη photo.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, αυτό του TLIFE, εμείς δεν είχαμε καλύτερη αφορμή για να ανατρέξουμε σε όλα τα beauty hacks τα οποία μας μαθαίνει η Μαρία Μαρκαντωνάτου κάθε φορά που επισκέπτεται τα γραφεία μας: από το πώς θα απλώσεις το eyeliner με… σελοτέιπ (ναι, μας το είχε δείξει πολύ πριν το κάνει η Kylie Jenner! Για το… ντοκουμέντο του πράγματος δες εδώ!), μέχρι πώς να φτιάξεις το δικό σου berry κραγιόν με eyeliner αλλά και γιατί πρέπει να κόψεις την τεχνητή βλεφαρίδα σου στα τρία πριν την τοποθετήσεις στα μάτια σου. Se-ri-ou-sly?

BEAUTY HACK NO 1: ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΕ… ΣΕΛΟΤΕΪΠ!

Το βλέπεις στα catwalks, το χαζεύεις στα μοντέλα, θέλεις να το κάνεις κι εσύ! Όμως, το να πετύχεις την τέλεια, τραβηγμένη γραμμή eyeliner και το πολυπόθητο γατίσιο βλέμμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εκτός αν… Εκτός αν κάνεις το trick με το σελοτέιπ που μας έδειξε η Μαρία Μαρκανωνάτου. Αυτό το beauty hack παίζει στην κατηγορία life changing και έχει γίνει αγαπημένο μας εδώ στο TLIFE!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

BEAUTY HACK NO 2: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ BERRY ΚΡΑΓΙΟΝ; ΦΤΙΑΞ’ΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ EYELINER!

Από το all time classic berry κραγιόν μέχρι το σχεδόν μαύρο που είδαμε στα φετινά catwalks και τον οίκο Dior, τα σκούρα χείλη είναι hot (και) αυτή τη σεζόν! Και αν δεν έχεις τις 48759(!) σκούρες αποχρώσεις κραγιόν που απαιτούνται για να θεωρείσαι ενημερωμένη μπορείς να τις φτιάξεις μόνη σου. Αρκεί να έχεις ένα κόκκινο κραγιόν, ένα eyeliner σε pot και να αφήσεις τον… mixologist να βγει από μέσα σου!
Note: όσο πιο πολύ ποσότητα eyeliner βάλεις τόσο πιο σκούρο θα βγει το κραγιόν σου. Άρα το πας όσο σκούρο εσύ θες! Απλή χρωματολογία!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

BEAUTY HACK NO 3: ΒΑΛΕ ΤΑΛΚ ΣΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΓΚΟ!


Αν έχεις βάλει κάποια στιγμή στην ζωή σου ψεύτικες βλεφαρίδες ή τουφάκια θα έχεις δει πόσο τεράστιο- εκφραστικό- δεν- υπάρχει- πιο- sexy- βλέμμα αποκτάς! Αυτό ακριβώς το εφέ μας έδειξε η Μαρία Μαρκαντωνάτου πώς θα εξασφαλίσουμε και με ταλκ! Αλήθεια! Και χωρίς να παιδευτείς!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

BEAUTY HACK NO 4: ΒΑΛΕ… Χ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ!

Σε πολλές από εμάς (κι εμένα!) συμβαίνει το άνω χείλος να είναι λεπτότερο από το κάτω. Η προσωπική make up artist της Τατιάνας μας έμαθε αυτό το τέλειο κόλπο με τα “Χ” που δίνει στα χείλη μας το τέλειο σχήμα και χωρίς να καταλάβει κανείς ότι κλέψαμε!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

BEAUTY HACK ΝΟ 5: ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ!

Πόσες φορές σου έχω γράψει την πρόταση “αυτό το beauty hack είναι από τα αγαπημένα μας”; Λοιπόν ΚΑΙ αυτό το beauty hack είναι το αγαπημένο μας, ίσως το πρώτο στη λίστα (ναι, η make up artist της Τατιάνας έχει μόνο τέλεια tips να μας πει!). Αν συνηθίζεις να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες στο εξής θα θες να τις κόβεις σε τρία ίσα μέρη και να τις τοποθετείς κάπως διαφορετικά απ’ όσο συνήθιζες μέχρι τώρα! Το αποτέλεσμα είναι super πυκνές, super μεγάλες βλεφαρίδες σα να γεννήθηκες με αυτές. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι στην πραγματικότητα φοράς τεχνητές!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

BEAUTY HACK NO 6: ΚΑΝΕ ΓΥΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ!

Ζούμε στην εποχή του strobing και του highlighter. Αν αυτή η εποχή σε βρίσκει χωρίς budget, άνοιξε απλώς το ντουλάπι του μπάνιου, βρες τη βαζελίνη και κάνε γυαλάδες με αυτή όπως μας έμαθε η Μαρία Μαρκαντωνάτου!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

BEAUTY HACK NO 7: ΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΓΩΝΑ!

Ας είμαστε ειλικρινείς: το contouring δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο ακόμη και για κάποιον που έχει βρεθεί σε 105 φωτογραφίσεις με αυτό το θέμα! Μέχρι αυτή την φωτογράφοση στην οποία η προσωπική make up artist της και το πρόσωπο απoκτά τρισδιάστατη όψη, γωνίες κι ένα υπέροχο εφέ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αλήθεια, ποιο από τα παραπάνω beauty hacks σε εντυπωσίασε περισσότερο; Feel free να μοιραστείς και το δικό σου με ένα comment εδώ!

Read More

And More