Ariana Grande: το χτένισμα που την έκανε διάσημη και το… παράδοξο προϊόν που φοράει παντού!

Η Ariana Grande είναι το κορίτσι που κατάφερε να μεταμορφωθεί από πρωταγωνίστρια της Disney σε it girl. Σήμερα, από κοκκινομάλλα είναι καστανή και τα μαλλιά της δεν είναι πια αφημένα κάτω. Εξάλλου, αυτό το χαρακτηριστικό ponytail της αλλά και το half up είναι δύο looks που την καθιέρωσαν στον κόσμο του beauty. Η ίδια μίλησε γι’αυτό στο byrdie. Bonus: αποκάλυψε το… παράδοξο προϊόν που φοράει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Και παράδοξο γιατί αυτό το προϊόν δεν είχαμε συνηθίσει να φοριέται στο πρόσωπο…

Η Ariana Grande για το signature ponytail της
“Μου φέρνει μεγάλη χαρά! Πραγματικά μου φέρνει! Κάθε φορά που πιάνω τα μαλλιά μου πάνω είναι σαν μια έκπληξη για μένα! Σαν να ξεχνάω πόσο πολύ μου αρέσει. Κι έπειτα, αφού βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη έτσι είμαι “Ω Θεέ μου! Το αγαπώ αυτό το look!”. Κάθε φορά που πιάνω τα μαλλιά μου πάνω είναι σαν πρώτη φορά. Είναι πραγματική αγάπη αυτό το χτένισμα! Δεν είχα ιδέα ότι επρόκειτο να γίνει τόσος χαμός. Είναι απλώς ο τρόπος που αρέσει σε εμένα να έχω τα μαλλιά μου. Το ponytail είναι το ίδιο ακριβώς χτένισμα που είχα και στο σχολείο και αισθάνομαι ότι υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να κάνεις έτσι τα μαλλιά σου! Εκατομμύρια!”.

PAUSE &… PLAY! ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ SIGNATURE ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ARIANA GRANDE!



Η Ariana Grande για την beauty εμμονή της
“Λατρεύω τις βλεφαρίδες” λέει η Ariana Grande στην ίδια συνέντευξη και παραδέχεται ότι φοράει βλεφαρίδες- extensions. “Θα μπορούσα να είμαι εντελώς γυμνή αρκεί να έχω τις βλεφαρίδες μου και θα ένιωθα πολύ άνετα!”.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ- EXTENSIONS. ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ

Η Ariana Grande για το προϊόν στο οποίο ορκίζεται!
Στην ίδια συνέντευξη η Ariana-έχω-κατακτήσει-τον-κόσμο-με-τα-μαλλιά-μου-Grande δίνει συμβουλές και για φροντίδα επιδερμίδας και αποκαλύπτει το αγαπημένο της προϊόν που κοστίζει 5 δολάρια. “Ξέρεις τι χρησιμοποιώ στην πραγματικότητα στο πρόσωπο αλλά και σε όλο μου το σώμα; Μπορεί ο κόσμος να πιστεύει ότι αν το κάνουν θα βγάλουν σπυράκια αλλά εγώ δεν βγάζω σπυράκια: λάδι καρύδας! Το λάδι καρύδας που χρησιμοποιείς και στην μαγειρική εγώ το χρησιμοποιώ παντού. Στα μαλλιά, στο σώμα μου. Είναι η απάντηση για όλα! Δεν έχω ιδέα αν θα λειτουργήσει για όλους, αλλά ελπίζω πως ναι. Αν το δοκιμάσεις και βγάλεις σπυράκια θα απολογηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου!”.

ΘΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ; ΔΕΣ ΕΔΩ!

Read More

And More