Αυτές είναι οι κρέμες που φοράει η Kim Kardashian! Και κοστίζουν €1071!

Μια μέρα χωρίς beauty νέο από την Kim Kardashian είναι μια χαμένη μέρα! Έτσι, αφού μάθαμε ότι η Kim κάνει δύο ώρες καθημερινά μακιγιάζ και μαλλιά πριν βγει από το σπίτι της (τσέκαρε εδώ το σχετικό beauty νέο) την στιγμή που εμείς κάνουμε μισή και για να φτιάξουμε το τάπερ για το γραφείο, αυτή την φορά η Kim ανέβασε στο snapchat της τις αγαπημένες της κρέμες διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για διαφήμιση.

Η Kim χρησιμοποιεί τέσσερις πολύ συγκεκριμένες κρέμες στο πρόσωπό της για να το προετοιμάσει για το μακιγιάζ και οι οποίες έχουν συνολικό κόστος 1071 ευρώ και προέρχονται από ένα πολύ exclusive brand. Τσέκαρε παρακάτω…


Από αριστερά: η La Mer Perfecting Treatment που κοστίζει 240 ευρώ και είναι η τέλεια συσφικτική κρέμα αν έχεις διεσταλμένους πόρους, η The Concentrate η οποία κοστίζει 331 ευρώ τα 30ml, το Renewal Oil που μπουστάρει και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα και κοστίζει 230 ευρώ τα 30ml και τέλος η Creme de la Mer που είναι best seller κρέμα και κοστίζει 270 ευρώ τα 60ml!

Επίσης, η Kim ανέβασε και ένα ακόμη προϊόν στο snapchat της που κοστίζει 5.90 ευρώ και πρόκειται για μαντηλάκια που κάνουν απολέπιση στο πρόσωπο από την Kiko.


Σημείωση:τα προϊόντα Kiko δεν υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά αν σε πείθει το γεγονός ότι τα χρησιμοποιεί η Kim Kardashian και έχουν και αυτή την τιμή μπορείς να τα βρεις online εδώ και να τα δοκιμάσεις!

Read More

And More