Αυτή η photo θα σε κάνει να λιώσεις! H Harper Beckham κάνει μανικιούρ με τη μαμά της!

Η Harper Beckham είναι η αγαπημέμνη μας μικρή. Γιατί δεν φαίνεται να έχει την υστερία των υπόλοιπων υπερδιάσημων μωρών (βλ. North West) και γιατί έχει αυτή την τόσο γλυκιά φάτσα. Επίσης, δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για το πόσο cool είναι η Harper από την photo που θα δεις παρακάτω.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις την μικρή κόρη των Beckham να απολαμβάνει δεν-έχεις-ιδέα-πόσο ένα μανικιούρπεντικιούρ με τη μαμά της στο Beverly Hills.

Η μικρή που φαίνεται να υπεραπόλαυσε την διαδικασία φαίνεται πως έχει ένα πολύ συγκεκριμένο αγαπημένο χρώμα το οποίο είναι το mint αφού το επέλεξε και για τα νύχια των χεριών και για των ποδιών της.


ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Αν θες αντίστοιχο χρόνο και για τα δικά σου νύχια το B Girl της Sally Hansen είναι ακριβώς αυτή η απόχρωση! ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Η Victoria από την άλλη που καθόταν ακριβώς δίπλα στην κόρη της κινήθηκε στην all time classic επιλογή του κόκκινου και στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ της.

Για πες! Δεν είναι όντως αυτή η εικόνα πολύ cute; Πάντως, αν θες να πάρεις περισσότερες ιδέες για how to νύχια κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More