Αυτό είναι το μυστικό προϊόν που κάνει τα μαλλιά της Kate Middleton τόσο τέλεια! Και κοστίζει μόλις 13 λίρες!

Κάθε φορά που η Kate Middleton βγαίνει από το παλάτι για να πάει όπου είναι σαν να έχει γυρίσει μόλις διαφήμιση για προϊόντα μαλλιών. Βεβαίως, μιλάμε για την Δούκισσα του Cambridge και το παλάτι οπότε δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από εκείνη…

Το task εδώ είναι ότι παρά το γεγονός ότι οοοοοοοολααααα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πολλές υποθέσεις για το πώς θα πετύχεις αυτό το τέλειο blow out ποτέ δεν έχει αποκαλυφθεί η beauty αλήθεια. Το μόνο που γνωρίζουμε για εκείνη είναι ότι τα μαλλιά της είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης και του ταλέντου του Richard Ward που είναι ο προσωπικός της hair stylist.

Ποτέ δεν έχει αποκαλυφθεί η beauty αλήθεια μέχρι σήμερα οπότε και ο ίδιος αποκάλυψε το beauty μυστικό του και υπήρξε αυτό το alert ανάμεσα στις beauty editors! Πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε διαδικασία, λοιπόν, ο ίδιος είπε ότι ξεμπερδεύει τα βρεγμένα μαλλιά της Kate Middleton με την Tangle Angel βούρτσα “για να ανασηκώσω τα μαλλιά από την ρίζα”.

Η συγκεκριμένη βούρτσα είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω, κοστίζει 13 λίρες και θα την βρεις στο amazon. Μια πριγκιπική βούρτσα αποκλειστικά για πριγκίπισσες όπως εσύ!

How to: κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα πώς θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου και θα τους δώσεις όγκο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι 7 βασικές χτένες και ποια κάνει τι!

Read More

And More