Bella Hadid: πώς βγάζει τέλειες selfie, ποια καλλυντικά χρησιμοποιεί, τι χρώμα βάφει τα νύχια της και άλλα μυστικά

Η Bella Hadid δεν είναι ένα ακόμη μοντέλο. Είναι το κορίτσι που αυτή τη στιγμή κυβερνά τον beauty και fashion κόσμο κατά 50%. Και αν σκεφτείς ότι το άλλο 50 είναι η αδερφή της, Gigi, αξίζει και… DNA-ικά να το ψάξεις λίγο περισσότερο. Τι εννοώ: να μάθεις τα μυστικά ομορφιάς της, τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, ακόμη και τις beauty αμαρτίες της και να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου κι εσύ κάποια από αυτά. Ευτυχώς για εμάς, η ίδια μίλησε στη βρετανική Vogue, οπότε έχουμε κρατήσει οοοοοοοοολες τις σημειώσεις για όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

SKINCARE: ΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΗΣ

Η Bella Hadid έχει ίσως το πιο αλαβάστρινο πρόσωπο που θα δεις σε μοντέλο και η παραπάνω #nomakeupselfie είναι μια ακόμη απόδειξη. Είναι λογικό, λοιπόν, βλέποντας αυτή την επιδερμίδα να θέλουμε να μάθουμε ποια προϊόντα χρησιμοποιεί και ποιο είναι το skincare routine της! “Ξέρω πως είμαι πρόσωπο της καμπάνιας του Dior αλλά πραγματικά λατρεύω το Dior Hydra Life Lotion-to-Foam Fresh Cleanser, στην πράσινη συσκευασία. Είναι το τέλειο αφρώδες καθαριστικό προσώπου. Οπότε χρησιμοποιώ αυτό κι έπειτα ενυδατώνω το πρόσωπό μου με την Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme γιατί είναι πολύ ελαφρία, σαν να μην φοράς τίποτα στο πρόσωπό σου! Έχω ξηρή επιδερμίδα που απορροφά όλη την ενυδατική. Έπειτα, αν πρέπει να κάνω μακιγιάζ και μαλλιά για μια φωτογράφιση ή για να βγω θα κάνω πρώτα τη μάσκα Glow Better Fresh Jelly. Κάνει το πρόσωπο πιο γεμάτο και φρέσκο, το ενυδατώνει σε βάθος και το συσφίγγει. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ακριβώς κάνει και πώς αλλά πραγματικά είναι φοβερό!”.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

Τα μοντέλα πρώτης γραμμής δεν κάνουν ποτέ full makeup στην καθημερινότητά τους. Εξάλλου, ποιος ο λόγος να καλύψεις με makeup μια τόσο αψεγάδιαστη επιδερμίδα; Να, λοιπόν, πως βάφεται η Bella Hadid. Και ειδικά από αυτό πρέπει να πάρουμε μαθήματα! “Συνήθως βάζω concealer κάτω από τα μάτια, στο πηγούνι μου και γύρω από τη μύτη κι έπειτα τοποθετώ πάντα ένα καλό bronzer και ένα καλό προϊόν για τα φρύδια. Αυτά είναι τα top τρία προϊόντα που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου. Επίσης, αγαπώ τις φακίδες μου και προσπαθώ να έχω ένα όσο πιο φυσικό look γίνεται. Και λατρεύω τη μάσκαρα!”, είπε στην βρετανική Vogue και συμπλήρωσε: “Ακόμη, όμως, και τις φορές που δεν φοράω μάσκαρα θα χρησιμποιήσω πάντα ένα ψαλίδι για γυριστές βλεφαρίδες!”.

Η BEAUTY ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ (ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ!)

Είναι κάτι κοινό που έχουμε με την Bella Hadid και που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα όταν το μάθεις. Γιατί συχνά πυκνά το κάνεις κι εσύ: “Κοιμάμαι με το μακιγιάζ μου κάποιες φορές αλλά ξυπνάω εκεί στις 2 φρικαρισμένη γιατί νιώθω πολύ ένοχη γι’αυτό! Το σώμα μου ξέρει! Οπότε ξυπνάω, πλένω το πρόσωπό μου, βάζω την ενυδατική μου και πηγαίνω ξανά για ύπνο. Δεν αντέχω να ξυπνάω το πρωί με makeup στο πρόσωπό μου. Αλλά συνήθως είμαι καλό κορίτσι στο να αφαιρώ το μακιγιάζ μου το βράδυ!”.

Η BELLA HADID ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ…

“Ένα σφιχτό bun ή ένα ponytail είναι το χτένισμα που κάνω συνήθως. Μου αρέσει να μην έχω τα μαλλιά μου κοντά στο πρόσωπο ειδικά όταν δουλεύω και αυτό είναι το πιο εύκολο look! Το μυστικό μου; Πολύ spray μαλλιών! Και πολύ gel! Συνήθιζα να χρησιμοποιώ τη mousse του αδερφού μου, του την έκλεβα κάθε φορά και αυτός θύμωνε!”.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ

Η Bella Hadid ανήκει στην κατηγορία των it girls και ως τέτοιο η γνώμη της μετράει. Να, λοιπόν, τι έχει να πει για το μανικιούρ και το αγαπημένο της βερνίκι. Pause: θυμήσου πως το μανικιούρ είναι ένας άλλος τρόπος να κάνεις fashion statement ή να δείξεις πόσο ενημερωμένη είσαι: “Ήμουν παθιασμένη με το να βάφω τα νύχια μου όλη την ώρα, τόσο που στο σχολείο είχα ένα διαφορετικό χρώμα κάθε μέρα! Τώρα είναι δύσκολο να το κάνω αυτό γιατί λόγω δουλειάς μου κάνουν τα νύχια μου άλλοι και επίσης αλλάζω χρώμα πολύ συχνά. Αλλά αγαπώ το κόκκινο!”.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ… BELLA ΣΤΙΣ SELFIE!

“Έχω απλώς ένα iphone 7 και είναι τρελό γιατί οι φωτογραφίες μου βγαίνουν πολύ καλύτερες! Με το παλιό μου κινητό δεν ήθελα να βγάζω selfie γιατί η κάμερά του ήταν πολύ κακή. Αλλά μιλώντας για την τέλεια selfie, το σωστό φως και η γωνία είναι απαραίτητη!”.

LAST BUT NOT LEAST: Η ΝΟ1 BEAUTY ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ!

Έχουμε την τάση να είμαστε υπερβολικές με το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας αλλά αυτή είναι μια προσέγγιση που ανήκει πια στο παρελθόν. Αν θέλεις να το κάνεις όπως η Bella Hadid μάθε από εκείνη! “Η no1 beauty συμβουλή που έχω να δώσω είναι να κάνετε απλά πράγματα. Η επιδερμίδα πρέπει να είναι πριν απ’ όλα και από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε! Επίσης, πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και η ομορφιά θα έρθει!”.

Read More

And More