Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.10.2015 | 00:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Δεν το πιστεύουμε ότι η Taylor Swift έκανε αυτό το λάθος στο μακιγιάζ της!

Δεν το πιστεύουμε ότι η Taylor Swift έκανε αυτό το λάθος στο μακιγιάζ της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Αυτή εδώ η beauty στήλη έχει μερικά icons. Μερικά κορίτσια στα οποία καταφεύγει όταν ξεμένει από ιδέες (και η στήλη και εγώ!). Και ένα τέτοιο icon είναι και η Taylor Swift που δεν έχει κάνει ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ λάθος με το μακιγιάζ της.

Ποτέ μέχρι... σήμερα οπότε και κυκλοφόρησε αυτή η photo που την δείχνει με λίγη παραπανίσια πούδρα κάτω από τα μάτια απ' ότι συνήθως. Δες!

/

Ooops! Αν είσαι στοιχειωδώς ενημερωμένη, όμως, αυτή η εικόνα θα σου θυμίζει σίγουρα και κάποιες άλλες stars όπως πουχου την Angelina Jolie στην οποία είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο.

Και η ερώτηση (εύλογη ερώτηση) είναι: βγαίνοντας από το σπίτι τους, δεν κοιτιούνται στον καθρέφτη να δουν ότι εκεί κάτι υπάρχει; Ή μήπως αυτό το κάτι δεν είναι εμφανές με γυμνό μάτι; Διάβασε εδώ τι συμβαίνει με αυτή την περίπτωση πούδρας για να μην την πατήσεις κι εσύ!

ΠΡΟΣ TAYLOR SWIFT: Όσα λάθη και αν κάνεις πάντα θα μας εμπνέεις σε ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ! Κι εδώ μπορείς να δεις τα καλύτερα μακιγιάζ που έχει κάνει η Taylor Swift και να τα αντιγράψεις!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10