Δες την North West να κάνει… contouring!

Όταν είσαι η κόρη της Kim Kardashian α) δεν γίνεται να είσαι κανονικό παιδί και β) έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή στις υπηρεσίες σου τους καλύτερους make up artists και hair stylists που πέρασαν ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Γιατί μπορείς!

Η μικρή Nort West, λοιπόν, που έχει ξοδέψει τουλάχιστον το μισό της μέχρι τώρα ζωής της (είναι δύο) να βλέπει τη μαμά της να κάνει contouring, είπε να δει πώς είναι και η ίδια. Έτσι, λοιπόν, πήρε τα σκούρα και τα ανοιχτόχρωμα make up του Mario Dedivanovic (aka make up artist Kim) κι έκανε contouring. Έπειτα εκείνος την τράβηξε μια φωτό και την ανέβασε στο instagram του θεωρώντας το όλο πολύ cute…

When #North steals your contour palette omg

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mario Dedivanovic (@makeupbymario) στις


Και μπορεί τελικά να είναι cute, παρόλο που τα περισσότερα κορίτσια αυτή της ηλικίας δεν έχουν ιδέα τι είναι το contouring και προτιμούν να απλώνουν παντού κραγιόν (ok, εκτός από αυτήν εδώ την κάπως sppoky μικρή που κάνει και tutorials), αλλά αυτό που δεν είναι τόσο cute είναι να είσαι δύο χρονών και να έχεις την δική σου προσωπική hair stylist. Ή έστω της μαμάς σου την προσωπική hair stylist. Και να αλλάζεις χτενίσματα κάθε μέρα και τελικά να πονάει το κεφάλι σου από αυτά τα πολύ τραβηγμένα top knot. Not?

Read More

And More