Δες την Selena Gomez να παραδέχεται ότι τα μαλλιά της είναι… ψεύτικα!

Η Selena Gomez ανήκει στη λίστα με τις stars που έχουν τα τελειότερα μαλλιά σε αυτόν τον κόσμο. Και πολύ άνετα θα την φανταζόμουν σε διαφήμιση σαμπουάν. Αλλά να που το πρώην κορίτσι του Justin Bieber και μεγάλο beauty icon πλέον, μόλις παραδέχτηκε ότι τα μαλλιά της είναι ψεύτικα! Και υπάρχει βίντεο- ντοκουμέντο γι’αυτό!

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: η Selena πήγε καλεσμένη στην YouTuber Lilly Singh για να γυρίσουν ένα βίντεο με τίτλο Newly Friend στο οποίο η μία κάνει ερώτησεις στην άλλη. Όταν η Lilly Singh ζήτησε από την καλεσμένη της (aka Selena Gomez) να της κάνει ένα κομπλιμέντο, εκείνη της απάντησε πως είναι πολύ γλυκιά. Η youtuber της απάντησε ότι είναι η πρώτη φορά που δεν της κάνουν κομπλιμέντο που αφορά στα μαλλιά της και προκάλεσε την Selena να τα πιάσει λέγοντας πως είναι όλα δικά της και αληθινά! Τότε, η ένας-λόγος-παραπάνω-να-την-αγαπάμε Selena της απάντησε εμένα πάλι τα μαλλιά μου είναι… ψεύτικα!

Για το ντοκουμέντο του πράγματος δες το βίντεο παρακάτω. Η αποκάλυψη γίνεται περίπου στο 7.20 αλλά μπορείς να το δεις και όλο μιας και το βίντεο είναι πολύ, πολύ cute!

Συμπέρασμα: είναι cool να φοράς extensions και να το λες! Και είναι cool να φοράς extensions έτσι κι αλλιώς! Και αν θες να μακρύνεις τα μαλλιά σου και να μπεις κι εσύ στο Selena Gomez group δες το βίντεο παρακάτω και μάθε τα πάντα για τα hair extensions!

Read More

And More