Δες το μακιγιάζ και τα μαλλιά των διασήμων από τοοοοσο κοντά και ψήφισε την αγαπημένη σου!

Οι διάσημες Ελληνίδες διασκέδασαν σε μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ που έγινε στην παραλιακή όπου και συγκεντρώθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα. Αυτό στον κόσμο της ομορφιάς μεταφράζεται όπως και κάθε event σε δεκάδες ιδέες για μαλλιά και άλλες τόσες για μακιγιάζ. Κάνε scroll down, δες τα χορταστικά close ups και ψήφισε την αγαπημένη σου! Εμείς φέραμε την κάμερα τοοοοοοσο κοντά!
Photo: Πέτρος Χόντρος

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα έχει αυτή την μοναδική φυσική ομορφιά και ξέρει πως δεν πρέπει να καταφύγει σε ακραίες beauty λύσεις και υπερβολές για να ξεχωρίσει. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε beach waves ενώ το μακιγιάζ έπαιξε με τους ροζ τόνους που αγαπά τόσο πολύ. Το focus στο make up έγινε στα μάτια της χάρη στις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα sleek χτένισμα με χωρίστρα στη μέση που κατέληγε πίσω από τα αυτιά και το μακιγιάζ της έκανε focus ομοίως στα μάτια με ένα winged eyeliner και έντονοες βλεφαρίδες στο κινητό βλέφαρο. Bonus info: τα στιλιζαρισμένα φρύδια που ταίριαζαν τέλεια με το συνολικό beauty look.

Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου αγαπά τους bronze τόνους και τους ιριδισμούς και δεν τους αποχωρίστηκε σε αυτή της την εμφάνιση ενώ τα μαλλιά της έκαναν focus στην υγεία και την φροντίδα.

Μαρία Μπεκατώρου

Και η Μαρία Μπετακώρου απέφυγε τις υπερβολές και κινήθηκε σε ήσυχες επιλογές με bronze τόνους στο make up και μαλλιά χτενισμένα με έναν αέρα στο τελείωμα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τα καρέ μαλλιά της Ντορέττας ήταν χτενισμένα σε beach waves ενώ το μακιγιάζ της είχε bronze μολύβι στο waterline κι ένα κοραλί κραγιόν.

Μαίρη Συναντσάκη

Smudged μάτια για την Μαίρη Συναντσάκη και nude- pink ματ χείλη. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα πίσω από τα αυτιά με μια wet διάθεση.

Φαίη Σκορδά

Το total look της Φαίης Σκορδά ήταν adrogyne και μας άρεσε πολύ. Τα μαλλιά της ήταν σφιχτά πιασμένα σε lowtail με βαθιά χωρίστρα ενώ το μακιγιάζ της τόνιζε ακόμη περισσότερο τα εκφραστικά της μάτια με μαύρους και bronze τόνους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με το signature και άκρως θηλυκό beauty look της, δηλαδή μαλλιά χτενισμένα σε χαλασμένες μπούκλες και με βαθιά φράντζα και make up σε bronze τόνους και με πολύ juicy χείλη με έναν τόνο πιο σκούρο περίγραμμα.

Τάμτα

Πάντα περιμένουμε τις beauty εμφανίσεις της Τάμτα που έχει αυτή την μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται. Εδώ την βλέπουμε με κορδέλα στα μαλλιά και μοβ κραγιόν στα χείλη, την στιγμή που οι περισσότερες κινήθηκαν στην λογική του nude.

Ελεονώρα Μελέτη

Μαλλιά πιασμένα ψηλά σε σινιόν και smokey eyes με μαύρους και γκρι τόνους ήταν η επιλογή της Ελεονώρας.

Ποια σου άρεσε περισσότερο; Ψήφισε παρακάτω το αγαπημένο σου beauty look!

Read More

And More