H North West έβαλε extensions!

Αυτό το άρθρο ξεκινούσε κάπως έτσι, αλλά να που μέχρι να πατήσω save υπήρξαν εξελίξεις:

Οι αδερφές Kardashian δεν είναι απλώς οι αδερφές Kardashian! Είναι μια ολόκληρη βιομηχανίας ομορφιάς! Και προσπαθούν να δημιουργήσουν και την τέλεια συνέχειά τους βάζοντας στο παιχνίδι ανιψιές, κόρες, ό,τι!

Χθες, λοιπόν, είδαμε εδώ την Khloe να έχεις τις ίδιες πλεξίδες με τις δύο ανιψιές της, την North και την Penelope. Σήμερα, η Khloe μας δείχνει μια ακόμη photo μόνο με την μικρή Penelope αυτή την φορά η οποία φαίνεται ολόκληρη και είναι ξεκάθαρο πως φοράει extrensions. Εχμμμ. H Penelope είναι τριών χρονών και φοράει extensions!

Υπεύθυνη για το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ είναι η hair stylist της οικογένειας, Justine Marjan, η οποία περιέγραψε στο allure αναλυτικά τα βήματα που ακολούθησε γι’αυτή τη διαδικασία: “προετοίμασα τα μαλλιά με το Quai hair oil, έπειτα χρησιμοποίησα το Gorilla Snot gel (τσέκαρε εδώ το gel μαλλιών με τον… γορίλα που φοράει και η ίδια η Kim) για κράτημα κι έκανα τις πλεξίδες στα συνθετικά μαλλιά!”.

Και θέλω να σκεφτείς το εξής: τα περισσότερα τρίχρονα παιδάκια εκεί έξω δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν μέχρι να τους δέσεις τα παπούτσια τους. Άρα, η τρίχρονη Penelope εδώ αξίζει το credit!

UPDATE
Δεν ξέρουμε αν η North West ζήλεψε από την ξαδερφούλα της ή αν μιλάμε για παράλληλες ιστορίες αλλά λίγο μετά οι Kardashian πόσταραν και μια φωτό της North West με extensions. Μάλιστα.

Στα πρακατικά: αν βλέπεις παντού αυτές τις πλεξίδες και θέλεις να τις κάνεις κι εσύ αλλά δεν ξέρεις πώς δες εδώ τα βήματα!

Read More

And More