Επιτέλους μας αποκαλύφθηκε! Το μυστικό που κάνει η JLO για να πετύχει αυτές τις sexy γυαλάδες!

Ας προσπαθήσουμε να μην ασχολοηθούμε με το γεγονός ότι η JLO στα 46 της έχει ακριβώς την ίδια επιδερμίδα που είχε στα 26 της! Ας ασχοληθούμε, λοιπόν, με τις υπερδιάσημες γυαλάδες της οι οποίες έχουν γίνει θρύλος!

Την εβδομάδα που πέρασε, λοιπόν, η προσωπική της make up artist, Mary Phillips ανέβασε στα social ένα βίντεο της δεν-θα-γεράσω-ποτέ Jennifer στο οποίο φαίνονται τα τέλεια και ανασηκωμένα ζυγωματικά της και οι υπερφανταστικές γυαλάδες της.

Και λίγο πριν είχε ανεβάσει και καναδυό άλλες photo που έδειχναν αυτές της γυαλάδες πιο στατικές…

Η ίδια μίλησε στο αμερικάνικο Glamour και αποκάλυψε ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να κάνει αυτές τις τέλειες, ultra sexy και ultra ζηλευτές γυαλάδες! Κράτησε σημειώσεις!
Χρησιμοποιώ κυρίως υγρά προϊόντα και βάζω πούδρα μόνο στα σημεία που εμφανίζει γυαλάδες” και αποκάλυψε πως αυτό το υγρό προϊόν είναι το L’Oreal True Match Lumi Liquid Glow Illuminator το οποίο δυστυχώς δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Έπειτα, συνεχίζει με ρουζ και bronzer σε μορφή πούδρας και πιο συγκεκριμένα το Cheek Fabric Blush του Giorgio Armani και το bronzer YSL Les Sahariennes Bronzing Stones, απόχρωση Sunstone για να οριοθετήσει και να τονίσει ακόμη περισσότερο τα ζυγωματικά.

Όμως, το καλύτερο part όλου αυτού είναι το tip που εφαρμόζει η Mary Phillips και είναι ότι καλύτερο- περίεργο ακούσαμε τελευταία: “Αφού ολοκληρώσω το μακιγιάζ απλώνω ενυδατική πάνω σε ένα πινέλο του ρουζ και το περνάω σε όλο το πρόσωπο. Έτσι, το μακιγιάζ βυθίζεται μέσα στην επιδερμίδα και μοιάζει περισσότερο με επιδερμίδα παρά με make up και όλη αυτή η λάμψη είναι σαν να βγαίνει από μέσα σου!“.

Εκ-πλη-κτι-κό!

Read More

And More