Γιατί αυτή η make up arist λέει στην Kim να βάφεται πριν πέσει για ύπνο!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την στιγμή στα βραβεία του In Style το 2015 όταν η Kim Kardashian ανέβηκε να δώσει στην Charlotte Tilbury το βραβείο καλύτερης make up artist ξεστομίζοντας τα εξής λόγια: “Η Charlotte είναι ο ήρωάς μου γιατί δεν έχει επιτρέψει στον άντρα της να την δει ποτέ χωρίς μακιγιάζ. Κοιμάται με το μακιγιάζ της. Είναι το είδωλό μου”.

Το χειρότερο task: να διαβάζεις ή να ακούς live αυτά τα λόγια την στιγμή που εσύ έχεις βάλει οδοντόκρεμα στα σπυράκια σου κι έχεις τα μαλλιά σου κοτσομπανάνα. Α ναι! Και κυρίως, το αγόρι σου κάθεται ακριβώς δίπλα σου.

Λοιπόν, αυτή η κατηγορία γυναικών ζει ανάμεσά μας (είμαι το ακριβώς αντίθετο από αυτές- δεν βάφομαι καλά- καλά κάποια πρωινά!) και αν θες να το κάνεις κι εσύ μια φορά γιατί η σχέση σου είναι φρέσκια ή έστω γιατί έτσι σου κατέβηκε στο κεφάλι, να τα βήματα που προτείνει η Charlotte Tilbury για το… bedroom eye, το μακιγιάζ που κάνει πριν πέσει για ύπνο.
PS: τα είπε λίγο πριν στο The Cut εξού και αναμοχλεύω το θέμα…

“Πριν πέσω για ύπνο βγάζω όλο το μακιγιάζ μου και το κάνω από την αρχή. Βάζω eyeliner κι έπειτα μάσκαρα αλλά μόνο στις άνω βλεφαρίδες. Αυτό είναι όλο! Το έχω βαφτίσει bedroom eyes γιατί με κάνει να νιώθω πολύ sexy!”, είπε η celebrity make up artist στο The Cut.

Ooooook! Τώρα, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να δεις πώς να κάνεις ένα bedroom eye στον ξύπνιο σου και να είσαι sexy κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γιατί στον ύπνο ποιος νοιάζεται; Κι ο καλός σου ακόμη κοιμάται!

Read More

And More