Γιατί η Katy Perry φρίκαρε εντελώς την στιλίστριά της!

Έστω ότι είσαι διάσημη και έστω ότι έχεις την δική σου προσωπική στιλίστρια στην οποία θέλεις να προκαλέσεις και panic attack (μα τι άνθρωπος είσαι;). Τι κάνεις; Παίρνεις ξανοιχτική βαφή και ασπρίζεις τα φρύδια σου 45 λεπτά πριν εμφανιστείς στο κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί για το MET Gala. Ό,τι ακριβώς δηλαδή έκανε και η Katy Perry!

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, η Katy Perry πήγε στο MET Gala με look που θύμιζε κάτι από το κορίτσι με τα τατουάρ: κατάλευκη επιδερμίδα- κατάμαυρα μαλλιά- ανύπαρκτα φρύδια! Μόνο που το τελευταίο δεν ήταν στα σχέδια.

“Η στιλίστριά μου (Leslie Fremar) έπαθε κρίση πανικού και έπρεπε να πιει δύο τεκίλες για να συνέλθει. Μου έλεγε έντρομη “μα τι κάνεις” κι εγώ της απαντούσα ψύχραιμη “δείξε μου εμπιστοσύνη!”, είπε η Katy Perry στη Vogue.

Από την άλλη, η διάσημη στιλίστριά της είπε στο People για την Katy Perry που ξάνοιξε τα φρύδια της ελάχιστα λεπτά πριν το MET Gala: “Εγώ της έλεγα ξέρεις ότι δεν είσαι αλλεργική σε αυτό; Ξέρεις ότι δεν θα βγάλεις εξανθήματα στο πρόσωπό σου; Και εκείνη μου απαντούσε ψύχραιμα ας το ανακαλύψουμε!”

Και τελικά η Katy Perry αποδείχτηκε απόλυτα σωστή μιας και το τελικό αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Αντίθετα με την Kendall Jenner η οποία δες εδώ τι έπαθε μετά το show του Marc Jacobs στο οποίο χρειάστηκε να κάνει bleach τα φρύδια της!

Read More

And More