Γιατί η Kylie Jenner εκνεύρισε τον κόσμο του internet και της ομορφιάς;

Στην Kylie Jenner έχουμε δώσει το credit για πολλά. Και πρώτη εγώ που δεν την πολυσυμπαθώ. Γιατί πούλησε κραγιόν σε κλάσματα δευτερολέπτων, γιατί έκανε τάση τα lip plumpers (aka τρόμπες χειλιών), γιατί τώρα αποφάσισε πως της αρέσουν τα lip gloss και θα κάνει και αυτά τάση και ένα σωρό άλλα.

ΑΛΛΑ (ο τόνος στην λήγουσα), όχι ΔΕΝ έκανε η Kylie Jenner τάση τις περούκες παρά τα όσα φαίνεται να είπε στο Marie Claire. Και τα λόγια της ήταν τα εξής: “Ξεκίνησα τις περούκες και όλες τώρα φοράνε περούκες. Η Kim μόλις έβαλε μια περούκα μου για την χθεσινή της εμφανιση. Εγώ απλώς κάνω ότι μου έρθει και οι υπόλοιποι ακολουθούν”.

Βεβαίως, μετά από αυτή την δήλωση της Kylie Jenner ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στo twitter μιας και α) η δήλωσή της αυτή ακούστηκε τουλάχιστον υπερφίαλη και β) όλοι ξέρουμε ότι η Kylie δεν ήταν αυτή που ξεκίνησε την τρέλα με τις περούκες!

Παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις στο twitter…

Και πιο κάτω μερικές πραγματικές stars που έβαλαν περούκα πολύ πριν από εκείνη (sorry, Kylie!)

Tina Turner, Cher και Lady Gaga έχουν φορέσει περούκα πολύ πριν την Kylie Jenner γεννηθεί η Kylie Jenner!

Και χθες το βράδυ η Kylie Jenner έγραψε στο twitter της: “Οταν ο τύπος σβήνει τις δηλώσεις σου για δημοσιότητα! Γαμ$#%^ο!”. Το πιθανότερο είναι το σχόλιό της αυτό να αναφέρονταν σε όλο αυτό το beauty alert που προκάλεσει με τη δήλωσή της και το πιθανότερο είναι να το είπε όντως έτσι και αργότερα να προσπάθησε να το μαζέψει αφού είδε τις αντιδράσεις. Εσύ τι λες; Πιστεύεις ότι όντως την αδίκησαν; Βεβαίως, μιλάμε πάντα για την Kylie!

Read More

And More