Γιατί ο Jared Leto φοράει γυναικείο άρωμα!

Ο Jared Leto είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Gucci Guilty και το film το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν μπορείς να το δεις εδώ. Όμως, το παράδοξο σε αυτή την καμπάνια είναι ότι ο ίδιος είναι πρόσωπο όχι μόνο του ανδρικού αλλά και του γυναικείου αρώματος και με αφορμή αυτό έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο Glamour όπου και αποκάλυψε κανά-δυο περίεργα πράγματα σε σχέση με μυρωδιές που του έχουν περάσει κατά καιρούς από το μυαλό.

Ο Jared Leto για το γεγονός ότι εκπροσωπεί και τα δύο φύλα!
“Είμαι πολύ χαρούμενος που μου ζητήθηκε από τον οίκο Gucci να εκπροσωπήσω κάτι τόσο διαφορετικό. Για την ακρίβεια είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτού του πράγματος! Όταν είχα γνωρίσει τον Alessandro (σσ. Alessandro Michelle- creative director του οίκου) σκέφτηκα ότι η δουλειά που κάνει είναι πολύ διαφορετική. Μαζί ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε κάτι πολύ φρέσκο!”.

Ο Jared Leto και το γυναικείο άρωμα…
“Έχω φορέσει και τα δύο αρώματα και τα αγαπώ εξίσου. ΄Οταν έχεις βρει το άρωμά σου δεν έχει καμία σημασία για ποιον έχει προοριστεί, άντρα ή γυναίκα!”

Ο Jared Leto για το άρωμα που θα φορούσε ο Joker!
“Είναι πολύ αστείο! Η Margot Robbie είχε έρθει και με είχε ρωτήσει τι άρωμα θα φορούσε ο Joker (σσ. ο Jared Leto υποδύεται τον Joker στο Suicide Squad). Τότε σκέφτηκα πως αν ο Joker φορούσε κολώνια θα μύριζε φορεμένες κάλτσες, νεκρά ψάρια, νότες καπνού, νότες… εγκεφάλου!”.

Ο Jared Leto για τη μυρωδιά με την οποία θα ήθελε να συνδεθεί!
“Αν μπορούσα να επιλέξω την μυρωδιά που θα με χαρακτήριζε και με την οποία θα με θυμούνταν ο κόσμος αυτό θα ήταν το popcorn. Είναι τόσο ακαταμάχητο που μπαίνεις σε ένα χώρο που μυρίζει popcorn και λες δεν μπορώ να αντισταθώ. Επίσης, δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως popcorn όσο μεγάλο κι αν είναι το μπολ! Με αυτή τη μυρωδιά, λοιπόν θα ήθελα να με συνδέσουν!

Read More

And More